Joi,
01.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Încă doi oameni de bază au plecat de la FC Hermannstadt

Încă doi oameni de bază au plecat de la FC Hermannstadt

Conducerea echipei de fotbal FC Hermannstadt a anunțat luni despărțirea de încă doi oameni de bază: antrenorul cu portarii și preparatorul fizic, ambii făcând parte din staff-ul lui Eugen Neagoe.

”Preparatorul fizic, George Neagu și antrenorul cu portarii, Florentin Rădulescu, și-au reziliat astăzi contractele cu A.F.C. Hermannstadt în condiții amiabile. Le transmitem (și) pe această cale mulțumirile noastre pentru suportul adus echipei și le dorim mult succes în următoarele provocări!”, au anunțat reprezentanții FC Hermannstadt.

Pe de altă parte, zilele acestea conducerea echipei aste așteptată să anunțe noul antrenor și noul staff tehnic, mai ales că echipa pleacă începând cu 10 ianuarie în cantonament în Spania.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus