Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-6°C

Patru pentru ULBS. Cine sunt și ce vor cei care își doresc să fie rector

Patru pentru ULBS. Cine sunt și ce vor cei care își doresc să fie rector

Este de așteptat ca luni, 13 ianuarie, să fie anunțate patru candidaturi la funcția de rector al Universității Lucian Blaga. După al doilea mandat al rectorului Ioan Bondrea va veni la conducerea ULBS al VIII-lea rector, de la înființare. Pentru prima dată în istoria universității, acesta poate fi o femeie. Livia Puia Ilie, Liviu Nicolae Mihăescu, Ioan Marian Țiplic și Sorin Radu sunt cei patru care au anunțat oficial că se vor înscrie în cursa pentru conducerea universității sibiene.

Turnul Sfatului a vorbit cu cei patru despre motivația pe care o au, despre ce-și propun dacă ajung în această funcție și ce așteptări au de la vot.  Aproape toți spun că vor să câștige, însă susțin că nu va fi nicio tragedie dacă vor fi învinși.

Livia Ilie Visma (27)

Livia Puia Ilie. ”A fi rector al ULBS nu este doar o funcție, presupune viziune și foarte multă muncă”

Este prorector al ULBS pe domeniul ”Strategie organizațională și financiară”, iar din 2012, până acum a avut ca atribuții elaborarea strategiei ULBS 2020 și monitorizarea implementării, promovarea ULBS și coordonarea parteneriatului strategic cu mediul preuniversitar, dezvoltarea relațiilor cu mediul economico-social și dezvoltarea organizațională. Este cadru didactic la ULBS din 1992, dar a fost și director asociat în cadrul Programului MBA Româno-Canadian al Academiei de Științe Economice București.

Prorectorul Livia Ilie spune că urmărește prin această candidatură două lucruri: să aibă un impact în societate, care poate progresa doar prin educație și cercetare de calitate și să-și pună în valoare experiența acumultata până acum în această instituție. ”Sunt două motive principale. Un motiv este legat de ceea ce cred eu că înseamnă rolul educației în general și rolul unei universități pentru  societate și măsura în care putem face o diferență pentru a avea un impact în comunitate și societate în general; cred că avem responsabilitatea să încercăm să facem pași consitenți înainte. Al doilea motiv pentru care candidez: cred că pe baza experienței pe care o am și șanselor pe care le-am primit de la această universitate care m-au ajutat să mă perfecționez și să capăt experiență cu precădere în zonă de management universitar, am obligația sau responsabilitatea de a da înapoi universității, comunitatii din ceea am reușit să acumulez; cred ca pot oferi o alternative viabila de leadership pentru ULBS. A fi rectorul ULBS este o mare responsabilitate,  înseamnă foarte multă muncă și implicare și sunt dispusă să fac efortul acesta tocmai pentru că înțeleg rolul pe care il avem in societate si potentialul pe care il are ULBS”, a declarat Livia Ilie.

Prorectorul susține că speră să fie suficienți colegi care s-o susțină, însă dacă nu se va întâmpla așa, e liniștită, deoarece știe că oricum universitatea va alege cea mai bună variantă. ”Cred că sunt foarte multe alternative care se pot oferi prin candidații care se anunță, sunt foarte mulți colegi care sunt pregătiți, au o experiență. Eu ofer o alternativa, cred eu bună, cu o viziune, am capacitate să fiu o persoană echilibrată și să fructific avantajele competitive ale universității. Sper să fie suficienți colegi care să creadă în aceleași lucruri în care cred și eu și să avem o viziune comună, să mergem toți mai departe să facem o diferență în primul rând pentru studenții noștri, pentru comunitatea academică, pentru toți cei care lucrează în Universitate și pentru comunitatea sibiana. Cred că până la urmă  universitatea va alege cea mai buna varianta, pentru că va fi varianta care va rezona cel mai bine cu majoritatea colegilor. Sunt liniștită și plec în competiția asta pur și simplu fără să percep cu plus sau minus un posibil eșec.”, a spus prorectorul Livia Ilie.

ulbs-saptamana-economica-facultatea-de-stiinte-Liviu Mihaescu

Liviu-Nicolae Mihăescu. ”Este necesară o schimbare la nivelul universității”

Fostul decan al Facultății de Științe Economice, Liviu Mihăescu a fost consilier județean, ales pe listele PNL, în perioada 2012-2016. Activează în cadrul ULBS din 1997, când a fost preparator universitar la Catedra de Științe Economice. În fiecare an a urcat câte o treaptă academică: 1998 – asistent, 1999 – lector. În 2005 devine conferențiar, iar din 2009 este profesor. Din anul 2012 este evaluator extern ARACIS pentru programe de licență și master. Din 2004 este doctor în domeniul ”Management”.

Liviu Mihăescu a anunțat că nu vorbește despre despre proiectul său privind viitorul ULBS, urmând să0l facă public în următoarea perioadă. ”Este necesară o schimbare la nivelul universității și doresc ca să promovez proiecte de care să beneficieze și comunitatea academică, dar și comunitatea locală. Am un plan managerial și o să-l fac public. Acolo sunt toate obiectivele pe care eu le propun. Urmează să-l depun la momentul potrivit, conform programului. Sunt optimist și sunt sigur că se pot întâmpla lucruri bune pentru toată universitatea”, a declarat Mihăescu.

marian-tiplic

Ioan Marian Țiplic. ”E și o motivație care ține de faptul că sunt în instituție ca angajat din 1999”

Prorectorul Marian Țiplic deține această funcție din 2012, de când în fruntea ULBS a ajuns Ioan Bondrea. Țiplic este un produs 100% al universității din Sibiu, a absolvit Facultatea de Istorie și a rămas în cadrul ULBS până astăzi.

Spune că principala lui motivație pentru care candidează ține de experiența pe care a acumulat-o în această instituție. ”În principiu, motivația e dată de ceea ce cred eu că reprezintă experiența pe care am acumulat-o în acești opt ani de când sunt în conducerea universității și în același timp să zic și bazat pe faptul că o serie de lucruri care au fost pornite deja, unele din 2012, altele 2016, și pentru care am luptat au rămas nefinalizate. În altă ordine de idei e și o motivație care ține de faptul că sunt în instituție ca angajat din 1999, cred eu că o cunosc destul de bine și în același timp mă bazez pe faptul că există un nucleu, o masă critică de titluri în universitate care înțeleg că e timpul pentru o reașezare a unor trasee ale universității: o conectare mai bună cu autoritățile locale, o conectare mai bună cu mediul de afaceri, aici s-au făcut multe în ultimii ani, dar mai sunt altele care pot fi realizate, la fel, poate o reașezare a ceea ce înseamnă statutul și al cadrului didactic și al studenților în contextul acesta destul de neclar legislativ și al cadrului în care ne învârtim”, a spus Țiplic.

Prorectorul spune că se așteaptă la o campanie electorală bazată pe ideile tuturor candidaților la funcția de rector. ”Așteptările, sincer, cred că aș fie extraordinar de bucuros dacă pe baza programului manageriale pe care am să-l prezint începând de luni se va naște o dezbatere. Sunt convins că și ceilalți colegi au idei și idei foarte bune legat de ce înseamnă viitorul universității și dialogul pe marginea acestor programe dacă se va propaga în universitate în rândul titularilor într-un procentaj cât mai mare, e deja un câștig. Evident că îmi doresc să ajung la cât mai mulți titulari sau la acel număr de titulari care să-mi permită apoi ca din postura de rector să pun în aplica, dar cum am spus, aș fi deosebit de mulțumit dacă ar exista o dezbatere și mai ales dacă această dezbatere va rămâne în sfera ideilor, a programelor și nu a altor hai să le zic picanterii”, a mai spus Marian Țiplic.

decan Sorin Radu facultatea de stiinte socio umane (2)

Sorin Radu. ”Am o viziune despre cum poate universitatea să meargă mai departe”

Sorin Radu s-a născut în Săliște și a urmat și el, la fel ca Marian Țiplic, cursurile ULBS, fiind licențiat în istorie. Înainte de a se întoarce la universitatea sibiană, Sorin Radu a activat timp de trei ani ca muzeograf în cadrul Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia. Din 1998 este preparator universitar, din 2000 devine asistent universitar, iar din anul 2004 devine lector universitar doctor. În perioada 2008 – 2011 a fost Decan al Facultății de Istorie și Patrimoniu. În perioada 2012 – ianuarie 2013 a ocupat funcția de Prodecan al Facultății de Științe Socio-Umane, funcție lăsată vacantă de un alt pretendent al funcției de rector, Liviu Mihăescu, ajuns consilier județean.

Sorin Radu susține că a ajuns la vârsta maturității și că a înțeles cum funcționează Universitatea, acestea fiind o parte din motivele care l-au determinat să candideze. ”Vreau să candidez pentru că am experiența necesară, pentru că am o viziune despre cum poate universitatea să meargă mai departe în contextul național și european, în condițiile în care se anunță schimbări majore în ceea ce privește învățământul superior și cercetarea, pentru că am susținerea unor colegi și a unor departamente colective care au fost manifestate plenar în împrejurări diferite, și cumva pentru că eu personal am ajuns la vârsta majorității și cred că am înțeles cum funcționează organizația noastră, universitatea pot să ajut comunitatea academică universitară sibiană să crească și să-și atingă principalele ținte”, a spus Sorin Radu.

Legat de așteptările pe care le are în urma votului, Sorin Radu spune că e optimist, însă nu vede o catastrofă dacă nu va fi ales. ”Sunt optimist-realist. Sunt optimist pentru că sunt un om de echipă și cred că dacă reușesc să-i conving pe colegi că programul meu reprezintă o minimă schimbare și o îmbunătățire a situației pe care o avem acum, dar și realist în sensul că nu privesc ca pe o catastrofă dacă nu reușesc să-i conving și să obțin votul lor și sunt evident un soldat al universității și mă voi înregimenta în noua structură în cazul în care altcineva va reuși să obțină majoritatea voturilor”, a mai spus Sorin Radu.

Calendarul alegerilor

13-15 ianuarie – depunerea dosarelor de candidatură la funcția de rector

16 ianuarie – verificarea dosarelor de candidatură

17 ianuarie – contestații și soluționare contestații

20 ianuarie – ședință extraordinară a Senatului ULBS (doar dacă există contestații)

20 ianuarie – publicarea candidaturilor pentru funcția de rector

23 ianuarie – ședința Senatului pentru validarea noului Senat, pentru validarea candidaturilor la funcția de rector și alegerea președintelui Senatului

27 ianuarie – 1 februarie – campanie electorală pentru alegerea rectorului

4 februarie – Turul I

6 februarie – Turul II

7 februarie – Ședință a Senatului ULBS pentru validarea rezultatelor alegerilor

1 – 31 martie – desemnarea prorectorilor, concursul decanilor, alegerea reprezentantului studenților în CA

Rectorii ULBS

Grațian Ștețiu, în perioada 1977-1984

Mircea Tomuş, în anul 1990

Valeriu Deac, în perioada 1990-1991

Moise Țuțurea, în perioada 1991-1992

Dumitru Ciocoi Pop, în perioada 1992-2004

Constantin Oprean, în perioada 2004-2012

Ioan Bondrea, din 2012

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

48 comentarii

Veronel Sorostinean-Oprea

Acum 2 ani

Oricine va fi rector, va fi bine, doar sunt toti o mare familie...la propriu!
Raspunde

zzz

Acum 2 ani

cu respect pentru munca si rezultatele celor in discutie, toate CVurile sunt FOOOOOARTE subtiri. niste profile literalmente provinciale, fara rezultate academice de vreun fel, fara rezultate mangeriale la scara cel putn medie. intr-un cuvant...mediocru!
Raspunde

Alina

Acum 2 ani

Aveam o parere mai buna despre autorul articolului. Un jurnalist ar trebui sa investigheze ce scrie, nu sa o faca la comanda. Mai multe date tehnice prezentate in articol sunt complet gresite. Afilierea candidatilor la facultatile de care apartin, de exemplu ....
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

cine are pilele alea mai mari la pnl ala ia,daca are si ceva meditatii luate la fizica atunci 100 % e rector
Raspunde

Proadevăr

Acum 2 ani

În sfârșit, poate scapă Universitatea de ”marele rector” Bondrea, să vină alți profesioniști cu viziune universitară și să pună pe primul plan interesul educației și, nicidecum, tot felul de ”aranjamente” ( a se vedea titlurile acordate la tot felul de neaveniți, în schimbul reciprocității, plata cu ora,etc....). Dacă tot nu mai există alternativă la învățământul public, este momentul să aibă ULBS și un alt rector, doar nu poate fi Bondrea pe vecie!!!!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Marc595

Acum 2 ani

Abia asteptam o schimbare! Viitorul rector ULBS sa fie Livia Ilie-o prezenta deosebita, un altfel de om!!! Mult succes!!! Sper ca si profesorii din universitate sa realizeze ca e singura alternativa pentru ULBS si sa o sprijine!
Raspunde

Dancu

Acum 2 ani

Care va aduce dupa ea aceeasi, echipa, nu? Pastreaz-o tu, daca e asa de buna.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Adriana Gheorghieș

Acum 2 ani

Livia Ilie! O persoana deosebita! Mult succes!
Raspunde

filip

Acum 2 ani

Poate ma insel, dar organizarea acestor alegeri pare a fi o "treaba slaba": o campanie electorala de doar 6 zile (din care una este sambata) pentru o universitate cu 9 facultati? Cum o sa se faca cunoscuti canditatii in toate facultatile? Oare nu se urmareste alegerea unui rector-paiata prin intermediul caruia tot "fostii" sa conduca?
Raspunde

Troller

Acum 2 ani

Daca o campanie electorala pentru alegerile prezidentiale si la care voteaza milioane de oameni dureaza 4 saptamani, atunci normal ca la cateva sute de cadre didactice care voteaza e destul o saptamana. Candidatii merg in 2 facultati pe zi si-si prezinta acolo oferta. Facultatile sunt apropiate si unele nu foarte mari.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Adela91

Acum 2 ani

In sfarsit o femeie la conducerea ULBS, dar nu oricare ci cu o viziune. Toata sustinerea mea.
Raspunde

Anton

Acum 2 ani

Doamne, ce rău am ajuns! Este de prost gust că Livia Ilie a ajuns profesor, acum se visează rector? Femeia nu are nicio prestanță academică, nu e în stare să scrie nicio lucrare. De la teza de doctorat până la ultimele articole, s-a folosit de fel de fel de trepăduși, pe care îi plătea, sau îi promova în funcții și proiecte. Îmi e rușine că sunt sibian!
Raspunde

Valeriu Albu

Acum 2 ani

Asta e oferta finala? Ne meritam soarta. Daca cei pe care ii prezentati vor sa fie rectori, de ce ne mai miram de clasa politica? Cu ce sunt mai presus acesti oameni, fata de politicienii care fura si plagiaza doctorate?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Pictor Viturca

Acum 2 ani

Nu e nici o oferta finala, fiindca se specificamai jos: 13-15 ianuarie – depunerea dosarelor de candidatură la funcția de rector. Prin urmare datorita ignorantei dvs. de a citi intreg articolul o sa ignor restul comentariului
Raspunde

Ana-Maria Vlas

Acum 2 ani

Doamna prorector Livia Ilie merită să câștige aceste alegeri. Este singura care a luptat pentru a schimba cutume și mentalități. Dacă ajunge rector, va da afară o bună parte din cadrele didactice care nu corespund rigorilor academice. De aceea nu e dorită, dar, până la urmă va face curățenie în ULBS. Vine vremea când o să plângeți mulți care acum încercați să îi stați în cale!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alex

Acum 2 ani

Cum poate sa dea pe cineva afara daca postul e ocupat prin concurs? Mai citeste legea...si apoi votează!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cibinescu

Acum 2 ani

Eu votez cu Liviu Mihaescu. E un om cu viziune si relatii. Ceilalti sunt degeaba
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ion SB

Acum 2 ani

Eu cu Tiplic, functia de prorector pentru programele academice e cea mai importanta. Celalate sunt degeaba.
Raspunde

Dracu

Acum 2 ani

Pai nevasta lu Sorin Radu are sustinere psd din surse sigure. Ea a fost una dintre cele mai incompetente directoare a scolii Regina Maria dupa care, inlaturata, a ajuns pe functii mari la inspectorat. O fi sorin asta de partea pnl-ului? Sa vedem daca va castiga. Oricum.....multi mediocrii
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

resurse umane

Acum 2 ani

Dar nu mai are functie la inspectorat.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sa fim corecti!

Acum 2 ani

Pai daca Sorin Radu e mediocru, te rog sa afisezi si tu aici lista cercetarilor si publicatiilor pe care le ai. Vad ca are si un volum publicat la Cambridge. Dupa cate stiu, acolo nu mere cu pile de la partid ci cu recunoastere profesionala. Sa fim echidistanti. A te ascunde sub un nume care te reprezinta e usor.
Raspunde

Universitar

Acum 2 ani

In calitate de votant la aceste alegeri, m-ar interesa sa cunosc 3 lucruri despre fiecare: CV-urile actualizate, realizarile manageriale din ultimii ani fiindca toti au avut functii de conducere si programele lor manageriale pentru urmatorii ani. Si poate chiar si o dezbatere moderata de un neutru
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil Alexe

Acum 2 ani

Toți candidații îmi sunt foști colegi de serviciu, îi cunosc, știu ce poate și cât poate fiecare. Viziunile pot fi bune sau rele, dar soluțiile muncite sunt necesare; vechimea nu aduce înțelepciune la pachet; schimbarea în universitate nu se face din rectorat, se face de acolo de jos, prin muncă, într-o direcție bună și sănătoasă indicată de rectorat. Doamna Ilie este printre acele puține persoane cu funcție de conducere din ULBS care nu m-au dezamăgit niciodată. Dacă aș putea vota, ar avea votul meu!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Conf Univ

Acum 2 ani

Nu stiu unde ati lucrat in universitate si ce ati facut sau nu pentru candidati, dar ideea ca schimbarea in orice institutie se face de jos e chiar aberanta. Pe acest sistem ar insemna ca nu hotararile si autoritatea conducerii aduc schimbarea, ci femeia de serviciu, portarul si secretara, prin propria constiinta si avant patriotic.
Raspunde

Hadar victoria

Acum 2 ani

Semnez pentru D na Livia Ilie Puia, un om pe cinste cum rar se mai găsește, care nu doar promite ci acționează!!!! Un om care a fost, este și v a fi mereu alături de fiecare student în parte, defapt din punctul meu de vedere D na Ilie Puia Livia pune suflet în tot ceea ce face, se dedica total tuturor proiectelor, fără îndoială este cel mai potrivit om pentru a fi rector. Respect enorm pentru D NA PUIA!!!! Nimeni nu este Mai potrivit pentru aceasta responsabitate (cu tot respectul pentru ceilalți candidati) O recomand din inima și vreau sa fie rector USLB
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bogdan Elena

Acum 2 ani

Cu siguranța Livia Ilie este cea mai potrivită pentru aceasta funcție, se implica in foarte multe proiecte, se lupta pentru drepturile studențiilor și cel mai important este OM cu SUFLET mare, intr-o lume in care se întâmpla atâtea “mișmașuri”. Susțin Livia Ilie!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Vasile Von Vasile

Acum 2 ani

ULBS nu exita înainte de 1989. Deci cum putea Ștețiu să fie rector?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Vasile Von Vasile

Acum 2 ani

7 dobitoci au dat cu deștu'n jos...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sa fim corecti!

Acum 2 ani

Radu Sorin si Ioan Marian Tiplic sunt cei care pot asigura un viitor frumos Universitatii. Radu Sorin este un cercetator recunoscut la nivel international, apreciat, unul dintre putinii universitari sibieni care au ajuns in postura actuala prin forte proprii, nu prin pile si presiuni politice. Are si experienta manageriala indelungata. Ioan Marian Tiplic, la fel, un tanar care a muncit mult pentru a ajunge la functia ce o detine. Are deschideri bune in lumea universitara din tara si strainatate si evident, experienta manageriala. Liviu Mihaiescu .... un universitar facut la norma. Fotografia este foarte sugestiva. Decan al facultatii de stiinte economice ... iara, o facultate care colcaie de pilaraie, nepotism, amatorism etc. Studiile prezentate in CV-ul sau, apa de ploaie. Nu folosesc nimanui. Doamna Ilie ... e draguta. Da nu am auzit sa exceleze in ceva. Parerea mea.
Raspunde

Dmitry Glukhovsky

Acum 2 ani

Hmmmm
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Juca Maria

Acum 2 ani

Doamna Livia Ilie merita pe deplin aceasta funcție deoarece are un potențial imens, este implicata in multe proiecte și mereu a dat dovada de profesionalism și seriozitate.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Trolling Stones

Acum 2 ani

Universitati nu tocmai curate: https://universitaticurate.ro/integritate/ULBS2020-Alegeri-cu-plagiatori-masoni/index.php
Raspunde

Ioan M.

Acum 2 ani

Nici articolele nu sunt curate http://www.romaniacurata.ro/culmea-plagiatului-site-ul-universitaticurate-ro-a-fost-plagiat-ca-sa-fie-deturnat-in-scopuri-private/
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nelu Olah

Acum 2 ani

Domnul prof. Univ. Dr. Sorin Radu este cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de Rector al ULBS. Este un cadru didactic cu o carieră și o operă de mare valoare științifică, dar și un bun manager, așa cum a demonstrat în ultimii ani în facultate!
Raspunde

Titus Steel

Acum 2 ani

Taci dracu, Gheorghita! Te-a scos asta la produs? Ia cu Proctinum si taci!
Raspunde

Vasile

Acum 2 ani

Am fost studentul vostru si mai bine terminam la privat. Sunteti de toata jena ULBS bagati milioane in publicitate ca vorba aia... afara gardu si inauntru leopardul. Mai intai schimbati ceva si faceti ceva pentru studenti nu pentru voi. DNA sa vina sa va ia!
Raspunde

Livia Iliescu

Acum 2 ani

E agitație mare pe la loji, se bate fratele Sorin cu fratele Liviu. Cu cine votează venerabilii cu șorț la purtător?
Raspunde

Zoran Blegovici

Acum 2 ani

Vine Livia și vă belește pe toți. Urmează să plece cei care nu se conformează, așa că ciocu mic, băieții! Livia Ilie e singura care are atitudine occidentală. Dacă vrem să ajungem ca în Canada sau SUA, votăm Livia Ilie!
Raspunde

Alma Mater Cibinensis

Acum 2 ani

Candidatii sunt oglinda profesorilor din universitate. Astia suntem, asta avem! Pacat ca ne batem joc de oras si de istoria universitatii. ULBS poate sa ajunga cea mai puternica universitate din Regiunea centrala, dar nu cu astfel de rectori!
Raspunde

Herman Stadt

Acum 2 ani

Bondrea lasa universitatea mostenire? Ca mai toti sunt nomenclaturistii lui. Halal atitudine feudala!
Raspunde

Metro Goldwin Fraier

Acum 2 ani

Un ciudat mai mare ca Tipilic nu am vazut. Un isoric – isteric, zici ca mereu e pus pe cearta. Cine il voteaza pe frustratul asta?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Profu'

Acum 2 ani

Țiplic =alegerea CORECTA, fără compromisuri
Raspunde

Ciprian FARAON

Acum 2 ani

http://www.romaniacurata.ro/culmea-plagiatului-site-ul-universitaticurate-ro-a-fost-plagiat-ca-sa-fie-deturnat-in-scopuri-private/?fbclid=IwAR0Tbu4v61zDKbJLhqianZlJL1COzB3MYbE02Wl-G1yQ_6wRYVqTR2gK6UM
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Iulian

Acum 2 ani

Stati linistiti! Tiplic e urmatorul rector. Unul adevarat.
Raspunde

Anonim

Acum 1 an

Hahaha Chiar as vrea sa vad cu Domnul Mihaescu va iesi rector... discursul lui va fii bazat pe albine si cat de pasionat este el de albine.... exact cum facea la cursuri?!?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus