Sâmbătă,
24.07.2021
Cer Senin
Acum
19°C

Ministrul Muncii vrea să dărâme zidurile de la Casele de Pensii: Văd pensionarii cerând informaţii printr-o uşiţă dincolo de care angajatul stă comod pe scaun

Ministrul Muncii vrea să dărâme zidurile de la Casele de Pensii: Văd pensionarii cerând informaţii printr-o uşiţă dincolo de care angajatul stă comod pe scaun

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a declarat vineri seara că va „desfiinţa” zidurile ghişeelor de la Casele de Pensii, astfel încât pensionarii să nu mai stea aplecaţi la o uşiţă sau fereastră, în timp ce angajatul statului stă comod de scaun.

"A venit momentul să spargem zidurile inutile care despart cetățenii de serviciile de calitate pe care le merită. Încep cu o Casă de Pensii din București. Extindem în țară.

La Casele de Pensii la care am mers, din nou, astăzi mă revoltă să văd pensionarii stând cu spatele aplecat cerând informații printr-o ușiță sau fereastră dincolo de care angajatul Statului stă comod pe scaun. De ce să nu stea și angajatul și pensionarul pe câte un scaun? Aici vin oameni în vârstă, mulți în baston, oameni care așteaptă în picioare să le vină rândul.

Faptul că există un zid cu o fereastră care se deschide când consideră reprezentantul instituției denotă că între Stat și cei pe care îi deservește există un obstacol. Pe care îl vom înlătura ca cele două părți să fie egale iar comunicarea și parcurgerea actelor dintr-un dosar să se facă în cele mai transparente și umane condiții. Nu vreau nimic ieșit din comun, vreau normalitate. Vor lua loc la o masă simplă, cu toate hârtiile la vedere, cu pensionarul așezat comod pentru a pune toate întrebările pe care le are.

Obișnuite sau mai puțin obisnuite, inițiativele mele au legătură cu faptul că îmi pasă de oameni.

În curând desființăm zidurile. Pensionarii și angajații Statului se respectă între ei," scrie Ministrul Muncii, pe pagina de facebook.

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 1 an

va rastiti la munti ca sa nu mariti pensiile NORMALE insept 2020
Raspunde

Preocupari Prostesti

Acum 1 an

Nu aia e problema, dobitoacelor de la guvernare.... alea au fost puse si pentru igiena sau siguranta. S-au gasit ei ce "probleme" sa rezolve... Apoi intelegem de ce PNL l-a nascut pe tariceanu sau vozganian iar acum l-au inghitit pe puiul lui Voiculescu, Daniel Constantin. Uite o problema... nu aveti bani de alocatii ?! Taiati TOATE pensiile speciale ! Cum e asta ?! Sa vedeti cum ajung bani de alocatii la copii ca si-asa suntem intr-un rahat demografic, practic suntem omorati ca natie de politicile voastre imbecile de hoti de dambovita. Alta problema.... renuntati la imunitate !!! Asta cum va suna ? Parca urlati sus si tare cand erau ticalosii de pesedisti la butoane, iar acum ce faceti ?!?!? Ori cand sunteti voi la butoane, e mai sigur sa fii imun la legea facuta doar pentru fraierii care va platesc taxe ?!?!?! Alta problema/intrebare.... de ce DNA nu mai facae nimic ? I platim si pe aia sa stea degeaba ?!
Raspunde

Ana

Acum 1 an

Nu scaunul conteaza ci atitudinea angajatilor!
Raspunde

newman

Acum 1 an

...as vrea s-o vad si pe asta ! Tare mi-a teama ca n-o sa puteti invinge imobilismul si casta familiilor ce ocupa fotoliile celor de la casele de pensii...mama, tata , fiu, fiica , sot, sotie , nepoti , nepoate , amante si rude pina la a saptea speta ...PREA MICA PENTRU UN RAZBOI ATAT DE MARE!
Raspunde

gogu

Acum 1 an

Daca darama zidurile, nu afecteaza structura si siguranta cladirilor? A... era o figura de stil...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus