Joi,
29.09.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Brukenthal își închide expozițiile pe perioada lucrărilor anuale de conservare

Brukenthal își închide expozițiile pe perioada lucrărilor anuale de conservare

La începutul fiecărui an, în Muzeul Național Brukenthal sunt programate lucrări de conservare și curățenie pe durata cărora expozițiile sunt închise conform unui calendar. Astfel, expozițiile Muzeului de Artă Contemporană sunt închise în perioada 1 – 31 ianuarie, cele de la Palatul Brukenthal și Casa Albastră în perioada 3 – 25 ianuarie, la Muzeul de Istorie în perioada 27 ianuarie – 12 februarie, la Muzeul Cinegetic în 2 – 10 februarie, expozițiile de la Muzeul de Istoria Farmaciei în perioada 10 – 19 februarie, iar cele de la Muzeul de Istorie Naturală în perioada 17 – 29 febriarie.

Orar de vizitare Miercuri - Duminică: 9:00 – 17:00 Luni şi marţi: închis Casa se închide la: 16:15 pentru Palatul Brukenthal (Galeria de Artă Europeană și Galeria de Artă Românească) și Muzeul de Istorie 16:30 pentru Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Farmaciei, Muzeul Cinegetic și Muzeul de Artă Contemporană

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus