Vineri,
22.01.2021
Partial Noros
Acum
3°C

Actualizare video. Descinderi la Sibiu și mai multe persoane audiate, în cazul cailor cumpărați cu bani falși

Actualizare video. Descinderi la Sibiu și mai multe persoane audiate, în cazul cailor cumpărați cu bani falși

Actualizare  În urma celor 13 percheziții desfășurate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, au fost ridicați bani falși, o armă neletală, înscrisuri și telefoane mobile, transmit reprezentanții IGPR. Polițiștii au identificat 25 de cai în legătură cu care există suspiciunea că au făcut obiectul unor tranzacții cu monedă falsă.

Azi, 21 ianuarie 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, au desfășurat 13 percheziții în județele Alba și Sibiu, la persoane bănuite de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Acțiunea a vizat membrii unei grupări care ar fi pus în circulație bancnote contrafăcute, cu prilejul achiziționării de animale, de la diverse persoane.

În urma celor 13 percheziții, polițiștii au ridicat 1.200 de dolari SUA contrafăcuți, în cupiură de 100 de dolari și o bancnotă de 200 de euro falsă. De asemenea, polițiștii au ridicat o armă neletală, supusă autorizării, deținută în mod ilegal, înscrisuri și telefoane mobile, care au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Au fost identificați 25 de cai în legătură cu care există suspiciunea că au făcut obiectul unor tranzacții în care a fost folosită monedă falsă. Aceștia vor fi verificați cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Polițiștii au pus în executare nouă mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la poliție pentru audierii și luarea măsurilor legale.

Din cercetări a rezultat că, în perioada septembrie 2019 până în prezent, acestea ar fi achiziționat animale vii, de la diverse persoane, din județele Alba și Sibiu, folosind, pentru plata acestora, bancnote false, iar ulterior ar fi valorificat animalele la un centru de sacrificare de pe raza județului Alba.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

La acțiune, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia au beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratelor de Poliție Județene Alba și Sibiu și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba.

Știre inițială. În această dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, efectuează 13 percheziţii în judeţele Alba şi Sibiu.

Astăzi, 21 ianuarie 2020, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia efectuează 13 percheziţii, în judeţele Alba şi Sibiu, la persoane bănuite de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

Acţiunea vizează membrii unei grupări care ar fi pus în circulaţie bancnote euro contrafăcute, cu prilejul achiziţionării de animale, de la diverse persoane. Poliţiştii vor pune în executare nouă mandate de aducere, se arată într-un comuniat al IPJ Alba.

Până în prezent, au fost indisponibilizaţi 2.200 de euro contrafăcuţi.

Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj şi beneficiază de sprijinul poliţiştilor de la serviciile pentru acţiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Alba şi Sibiu.

foto arhivă

Comentarii

1 comentarii

Benjamin Franklin

Acum 1 an

Banii falsi/furati sunt in conturile coruptilor.... pe aia nu-i cauta nimeni ? Sau acum fac bravada prin orase, dupa ce au facut-o de oaie la Caracal, respectand planul anuntat de "spalare de imagine". Ieri au arestat si condamnat la moarte in presa 2 insi care taiau lemne in Agnita, azi urmaresc bani falsi.... in timp ce Tariceanu dupa ce a dat un tun de cateva zeci daca nu chiar sute de milioane de euro, sta bine mersi platit tot de fraieriii de romani, in fruntea lor ! Si ala e doar un exemplu. Cautati banii falsi si furati in conturile politicienilor, beizadelelor care umbla cu limuzinele printre noi, de parca suntem in Monaco.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus