Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Votați Sibiu în competiția pentru cea mai bună destinație turistică europeană a anului 2020

Votați Sibiu în competiția pentru cea mai bună destinație turistică europeană a anului 2020

Mai sunt 13 zile în care sibienii și cei care iubesc Sibiul pot vota pentru orașul nostru, nominalizat în competiția pentru cea mai bună destinație turistică europeană a anului 2020, un concurs organizat de platforma European Best Destinations, recunoscută pentru promovarea culturii și turismului european.

Vă invităm să votați pe www.vote.ebdest.in. De pe fiecare IP se poate vota o dată la 7 zile și deci puteți vota de pe laptop sau desktop și de pe telefonul mobil.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Deutsche Welle

Acum 4 ani

....voi sunteti bolnavi la cap !
Raspunde

Negrude Fum

Acum 4 ani

Adica eu ca sibian sa.mi votez orasul? Adica eu trebuie sa ma laud sau altul sa ma laude? Ce furaciune e asta? PeSeDisme romanesti..
Raspunde

wut

Acum 4 ani

Bine spus!
Raspunde

Ionela Panturu

Acum 4 ani

Am votat pentru Rijeka, e cel mai frumos ❤️
Raspunde

Aburel Prostel Mitocăneanu

Acum 4 ani

cum naiba sa votezi cea mai buna destinatie turistica un burguleț care se lauda doar cu o strada de 450 m (N.Balcescu) si o piață mai urata ca cea din Oradea...sau Brasov... ce poate face un turist venit la Sibiu dupa ce e jefuit la aeroport se taximetristii cu loganuri in care pute a transpiratie ????? v-ati cam umflat baieți daca nu va desteptati se sparge balonul....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus