Miercuri,
12.08.2020
Partial Noros
Acum
20°C

Slujbe pentru cei bolnavi de noul virus din China, la biserica Spitalului de Boli Pulmonare

29 Ianuarie 2020 11:23

Slujbe pentru cei bolnavi de noul virus din China, la biserica Spitalului de Boli Pulmonare

La biserica aflată în curtea Spitalului de Boli Pulmonare din Sibiu se va oficia, timp de șapte zile, slujbe de maslu, în care preoții şi credincioşii se vor ruga pentru însănătoşirea bolnavilor cu noul tip de coronavirus din China.

"Timp de şapte zile, la biserica Spitalului de Boli Pulmonare, cu hramul Ioan, Rusu şi Nectarie, ne vom aduna creştinii pentru a ne putea ruga pentru cei bolnavi şi încercaţi astăzi în lume de noul virus care a pornit dintr-un continent îndepărtat, din China, dar inimile noastre fiind apropiate de fiecare om, aceasta este datoria creştinului, am socotit ca o datorie de conştiinţă şi morală, să fim în rugăciune unii pentru alţii; adică nu numai pentru cei de lângă noi, cei apropiaţi, cei din familiile noastre, doar pentru noi, depăşind astfel egoismul sufletesc în care stăm de multe ori", a declarat preotul Cătălin Dumitrean, citat de Agerpres.

Slujba de rugăciune pentru bolnavii cu noul tip de coronavirus va începe la ora 18. Preotul îi îndeamnă şi pe credincioşii care nu pot ajunge la aceste slujbe să se roage pentru însănătoşirea celor care suferă de noul tip de coronavirus.

Comisia Națională de Sănătate din China a anunțat miercuri dimineață că 132 persoane au decedat în urma epidemiei cu noul coronavirus, iar alte 1.459 de cazuri au fost confirmate, astfel că numărul total a ajuns la 5.974, scie digi24.ro

Comentarii

10 comentarii

shade

Acum 6 luni

Bun! E clar ca situatia e rezolvata daca baga astia crucioace si pupaturi la icoane/moaste! Inca ceva: continentul ala (Asia) "indepartat" nu e chiar asa de indepartat... de altfel, e cel mai apropiat de continentul nostru... da ce sa le explici astora care, probabil, inca mai cred ca Pamantul este plat...
Raspunde

2cents

Acum 6 luni

Plata este logica dumitale si poate si laba piciorului.
Raspunde

Stelu Zamacau

Acum 6 luni

Lasa ca vine USR-ul si desfiinteaza bisericile si le darama!
Raspunde

dan

Acum 6 luni

leacuri din evul mediu in 2020
Raspunde

Religia in cadere libera

Acum 6 luni

Traiesc cu speranta ca "cei multi si prosti" se vor imputina. Mai nutresc o speranta, ca, vom ajunge sa schimbam ritualul inmormantarilor cu preot. De fapt, puterea bisericii sta in aceste slujbe de inmormantare .
Raspunde

Mintea in cadere libera

Acum 6 luni

Ca sa le inlocuiesti cu ce ? Nu vrei sa te arunce lumea la gunoi dupa ce mori, ca pe un sobolan mort ? Sau poate, inainte sa mori ca si-asa nu mai esti bun o vreme, daca apuci sa imbatranesti. Inlocuitori ai cevau-lui cu nimicuri au tot fost.... religia asta, inmormantarile si cimitirele sunt fundamentul societatii, cand ele dispar, dispare si societatea, incet dar sigur. Plus, inca o chestie care sa iti dea de gandit. Se pare ca credinta chiar tine lumea in viata si multora le da motiv sa existe, ca de-aia exista credinta... credinta intr-un dumnezeu, intr-o lume mai buna, in istoria glorioasa si tot asa. Tu sigur crezi ca va fi mai bine si fara religie.... ia nu mai crede tu asta, ca nu imi convine mie, cum nici tie nu iti convine ca unii cred in religia care ne-a adunat pe toti sa fim ce suntem azi. Sa-i de acineva prostului mintea de pe urma... ar fi o chestie buna.
Raspunde

gramaticus

Acum 6 luni

M-am linistit...acum cu siguranta vom fi imunizati de noul virus. Mai stiti cand a fost nu stiu ce seceta prin tara si s-a facut slujba in camp pentru aducerea ploii? A fost acum cativa ani evenimentul. They don't call them "the Dark Ages" for nothing (nu am putut spune asta in romana pentru ca si-ar pierde contextul).
Raspunde

2cents

Acum 6 luni

Atunci vom avea mai putini infatuati ca dumneata pe fata pamantului.
Raspunde

Eu

Acum 6 luni

Abia asteapta sa vina un virus ca pe necazul oamenilor popa canta si se roaga! Pai pupand icoana mai luati vreo 1000 de virusi!
Raspunde

În Preajmă

Acum 6 luni

Având în vedere nivelul de pregătire al medicilor din Sibiu...prefer să am o pilă la Cel de Sus. ÎN CEEA CE PRIVEȘTE COMENTARIUL: "leacuri din evul mediu in 2020" RĂSPUND: Cu spitale de ev mediu, obiceiuri de ev mediu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus