Marţi,
16.08.2022
Parțial Noros
Acum
20°C

Ce facem în weekend? Patinăm, mergem la cinema și la retro party

Ce facem în weekend? Patinăm, mergem la cinema și la retro party

Au mai rămas câteva zile în care ne putem bucura de patinoarul din Piața Mare, pentru că în curând micul târg din centrul orașului se va închide. Și pentru că nu poți patina pe stomacul gol, Pizza by Tango e pregătită cu cele mai delicioase preparate din Piața Mică. Seara avem de ales între un retro party și un concert cu muzică live.

Vineri, 31 ianuarie

Ne pregătim din nou de weekend cu gândul la cea mai bună pizza din oraș, Pizza by Tango! Personalizați-vă preparatul după propriile gusturi și bucurați-vă de o seară perfectă din punct de vedere culinar, fie că o petreceți în oraș sau acasă pe Netflix.

Puteți profita în continuare de patinoarul din centrul orașului și de cele câteva căbănuțe care au rămas deschise. Până la 22, sunteți așteptați în fiecare zi la o plimbare cu roata panoramică, o gustărică în aer liber și apoi o oră de distracție pe patine, la Sibiu Ice Fun. Detalii găsiți AICI.ice fun patinoar

După-masa intrăm în „Lumea magică a teatrului de păpuși”, la Teatrul GONG. Copiii sunt așteptați în Sala Studio în fiecare zi de vineri, de azi și până pe 28 februarie, între orele 18:00 - 19:30, la un atelier care înlesnește incursiunea micuților în lumea magică a păpușilor și a teatrului de păpuși. „Prin joacă, copiilor li se dezvoltă percepția, inteligența și tendința de a-și exprima instinctele. Copiii devin actori imitând realitatea, devin regizori urmărind acțiunile celorlalți. Toate acestea contribuie la stimularea fanteziei copiilor, care, alături de cunoștințele dobândite, îi va ajuta ca adulți, să-și împlinească visele, idealurile și proiectele, indiferent de domeniul de activitate”, spun organizatorii.

Biletele se achiziționează exclusiv de la sediul Agenției de Bilete a Teatrului Gong. Preț bilet: 60 lei.

teatrul gong

De la ora 21, Acoustic Band ne așteaptă în Imperium cu muzică live, cu piese gen Classic Rock, Blues & Jazz. Rezervări 0369.454.690/0745.391.481

83620704_2485358294926439_6038966516324499456_o

În Music Hub, de la aceeași oră, putem participa de Revelionul Artiștilor. Cu jam sessions, muzică, dans și prieteni, distracția este garantată. Cei care participă din postura de artiști sunt rugați să le lase organizatorilor un mesaj privat, pentru a se asigura că echipamentul de care au nevoie este disponibil. Intrarea la eveniment este de 15 lei și include băutura, crănțănelele și muzica bună.

494

La Cotton ne întoarcem în timp, la RETRO Night, cu cele mai faine melodii. Petrecerea începe la ora 22, iar atmosfera va fi întreținută de MC DYLMA și DJ BLACKIE. Detalii veți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

83429077_3551819961555655_6111519685163876352_o

Sâmbătă, 1 februarie

Aurelia Călinescu îi învață sâmbătă dimineața pe copii să creeze păpuși de mână. De la ora 10 sunt așteptați copiii cu vârsta între 4 și 6 ani, iar de la 12 pot participa cei cu vârsta între 6 și 10 ani. Costul unui atelier este 14 lei și este susținut la Teatrul GONG.

atelier gong

Greierele aproape faimos este pus mai apoi în scenă, tot la GONG, de la ora 11 și de la ora 18, precum și duminică de la 11. Prețul unui bilet este 9 lei, iar spectacolul are o durată de 50 de minute. „Greierele aproape faimos” este un spectacol muzical inspirat din fabulele scriitorului francez Jean de La Fontaine. Copiii vor fi încântaţi de marionete, personaje, intrigă, precum şi de atmosfera veselă a spectacolului. Din dorinţa sa de a deveni celebru, Greierele, personajul principal, trece prin mai multe întâmplări alături de prietenii săi. El stăruie în dorinţa de a face performanţă în muzică şi reuşeşte în final să-şi împlinească visul, prin muncă şi perseverenţă.

greier

Primul meci oficial pe care F.C. Hermannstadt îl joacă acasă în noul an va fi disputat mâine, de la ora 15. Neînvinși de cinci etape, sibienii vor să își ia revanșa după înfrângerea din tur în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Bilete sunt disponibile AICI. 83415204_2603798613184117_121881186061516800_o

De la ora 19, BC CSU Sibiu joacă în deplasare. Sportivii lui Dan Fleșeriu vor juca împotriva celor de la U BT Cluj Napoca.

csu cluj

Duminică, 2 februarie

De la ora 15, micuții sunt așteptați la deja tradiționala Oră de lectură din librăria Humanitas. De data aceasta, actorii Lerida Buchholtzer și Cătălin Neghină de la Teatrul National Radu Stanca Sibiu vor citi câteva fragmente din Cazul Marchizului dispărut, primul volum al seriei Enigmele Enolei Holmes de Nancy Springer.

lectura

Încă aveți ocazia să mai prindeți bilete la premiera spectacolului American Buffalo, prezentat de Teatrul Național Radu Stanca. Biletele pentru duminică, de la ora 19, pot fi achiziționate online, de pe TNRS

REGIA, TRADUCEREA ȘI SCENOGRAFIA: Eugen Gyemant

DISTRIBUȚIE: Ciprian Scurtea, Florin Coșuleț, Cătălin Pătru

ASISTENT REGIE: Corina Predescu

Programul integral al Teatrului Gong poate fi accesat pe website-ul dedicat, iar programul Teatrului Național „Radu Stanca”, de unde pot fi achiziționate bilete, este aici. Programul spectacolelor TNRS îl găsiți  AICI. Programul filmelor care rulează la CineGold, multiplexul din Promenada Mall Sibiu, poate fi consultat AICI. Filmele care rulează la Centrul Cultural Ion Besoiu sunt disponibile pe pagina de facebook a instituției, în timp ce programul Cinematografului ARTA poate fi consultat mai jos.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus