Joi,
11.08.2022
Parțial Noros
Acum
24°C

A crescut drastic numărul virozelor. Mai multe clase și-au suspendat cursurile

A crescut drastic numărul virozelor. Mai multe clase și-au suspendat cursurile

A crescut numărul virozelor în școlile din Sibiu, iar cursurile mai multor clase au fost suspendate.

În școlile din județul Sibiu continuă centralizarea cazurilor de viroze și a celor de gripă confirmată prin teste rapide. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ), ultimele date arată că au fost înregistrate, în rândul elevilor, 131 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 3.187 de cazuri de viroză.

Ca urmare a numărului mare de elevi care lipsesc de la ore, în perioada 6 -7 februarie au fost suspendate cursurile la clasele a II-a F, a III-a E și a III-a G de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu și la clasele a II-a B, a III-a și a IV-a A de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Mediaș .

„Cursurile au fost suspendate pe motiv că peste 20% din numărul de elevi din fiecare clasă absentează din cauza virozei. În aceste clase sunt înscriși 150 de elevi”, transmite inspectorul Constantin Dincă, purtător de cuvânt IȘJ Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus