Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Cât de mulțumiți sunteți de aeroport și ce destinații noi v-ați dori? Chestionar lansat de Aeroportul Sibiu

Cât de mulțumiți sunteți de aeroport și ce destinații noi v-ați dori? Chestionar lansat de Aeroportul Sibiu

Conducerea Aeroportului Internațional Sibiu a lansat pe site-ul propriu un chestionar prin care vrea să afle părerea sibienilor, dar și a călătorilor în general, cu privire la serviciile oferite și posibilitatea deschiderii de noi destinații.

”Pentru a crește „rezoluția” imaginii pe care o avem cu privire la comunitatea pe care o deservim, Aeroportul Internațional Sibiu a lansat un chestionar, care are rolul de a colecta informații și detalii relevante cu privire la nevoile de călătorie și așteptările consumatorilor de servicii de transport pe calea aerului în regiune. Informațiile obținute cu ajutorul acestui instrument vor reprezenta argumente solide, care să ne susțină demersul de dezvoltare a oportunităților de călătorie de la Sibiu”, arată reprezentanții aeroportului.

Cei interesați pot găsi chestionarul aici.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții AIS mai spun că lansarea acestui chestionar în mediul online reprezintă ”un instrument cu ajutorul căruia putem realiza o radiografie a așteptărilor și nevoilor de călătorie pe calea aerului a comunității pe care aeroportul din Sibiu o deservește”.

”Motivele pentru care s-a apelat la acest instrument de sondaj au fost: flexibilitatea geografică privind adresabilitatea, comoditatea pentru respondenți, asigurarea anonimității, precum și  viteza mare de obținere a informațiilor, colectarea datelor realizându-se într-o formă organizată, care să ne permită analiza și procesarea informațiilor. Mulțumim utilizatorilor care au răspuns deja întrebărilor din cadrul chestionarului. Încurajăm în continuare distribuirea acestuia în mediul online, inclusiv pe rețelele sociale. Completarea chestionarului nu durează mai mult de aproximativ 3 minute”, mai spun reprezentanții aeroportului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nelutu Tichindelean

Acum 4 ani

Vrem mai multe destinatii pe Deutschland! Noi, sibienii adevarati, avem neamuri si prieteni in comunitatea germana din Deutschland, si vrem sa mergem sa luam Haribo si Maoam fara sa fim nevoiti sa strabatem sute de kilometri cu autobuzul pana la destinatie!
Raspunde

aeroport

Acum 4 ani

un aeroport care seamănă mai mult cu o gară, condus de un director general penibil, fără viziune și fără spirit gospodăresc. Rușine.
Raspunde

Gluma de aeroport

Acum 4 ani

Un aeroport zero barat, conducere incompetenta, plina de fufe, amante pline de botox, un consiliu judetean care habar nu are sa produca o strategie pe termen mediu, zboruri tot mai putine si companii noi zero. Aeroportul din Cluj, spre exemplu, are undeva la 40-45 de destinatii. Marea metropola sibiana, centrul dezvoltarii, bogatiei, locul de nastere al marilor personalitati mondiale si civilizatiei are un sfert. Penibil!
Raspunde

CitizenX

Acum 4 ani

Chestionarul nu e rau dar are cateva lipsuri: Este nevoie de zbor zilnic dus-intors spre Bucuresti, zona de tranzit este mica, inghesuita si facilitatile lipsesc aproape cu desavarsire - daca ai de asteptat cateva ore si se suprapun 2-3 curse nu ai nici macar loc sa stai jos, ce sa mai vorbim de un restaurant, un loc de fumat, zona de control de frontiera este sub dimensionata, se fac cozi mari, este nevoie de porti automate pentru pasapoartele electronice si de mai multe benzi de control.
Raspunde

Un sibian vero

Acum 4 ani

Dar de costuri ce spuneti?Dar de servicii? aici nu are nimeni o viziune un antecalcul? pai mai fratiilor pai la Sibiu e mai scump ca si la Clujul? De ce? aveti costurile fixe mai mari pt ca aveti ditamai aeroportul care tre sa il gestionati? aveti mai multe destinatii care va obliga sa alocatii un buget mai mare pt acestea? Faceti cheltuieli prea mari cu publicitatea si acestea consuma asa mare o parte din buget?De ce taxele de aeroport is mai mari ca la Cluj? Ce veti face mai eminente cenusii cand o sa se construiasca si aeroportul din BV? Dupa mintea voastra dupa ce o sa vedeti ca o sa scada nr de pasageri care va duce la reducerea nr de destinatii si zboruri veti creste tarifele ca sa acoperiti costurile!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus