Duminică,
29.05.2022
Acum
0°C

Concurs de talente între școlile din Sibiu. Au început înscrierile

Concurs de talente între școlile din Sibiu. Au început înscrierile

La începutul lunii aprilie are loc cea de-a patra ediție a concursului „Școala mea are talent”. Înscrierile pentru acest concurs au loc începând cu data din 12 februarie și până în 15 martie. În cadrul concursului sunt admise 30 de școli din județul Sibiu și din țară. Evenimentul este organizat de Palatul Copiilor Sibiu în colaborare cu Asociația Domy Music Star și în parteneriat cu Biblioteca Astra Sibiu.

Organizatorii anunță începerea înscrierilor pentru cea de-a patra ediție a concursului regional interdisciplinar „Școala mea are talent”. Concursul este organizat de Palatul Copiilor Sibiu în colaborare cu alte instituții și va avea loc în data de 3 aprilie. Evenimentul are ca scop descoperirea elevilor talentați din școlile gimnaziale și liceele din Sibiu și din țară. Juriul va fi format din profesori de la Palatul Copiilor Sibiu, din reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Sibiu și reprezentanți ai Asociației Domy Music Star. Pot participa la concurs maxim 20 de școli sau licee din județul Sibiu și 5 școli sau licee din țară pentru secțiunea live și maxim 10 școli și licee doar din țară pentru secțiunea online.

Competiția cuprinde toate domeniile în care copiii pot fi talentați. Este vorba despre muzică ușoară, populară, instrumentală (chitară, pian, nai, etc), dans modern, dans popular, balet, gimnastică, desen, arta fotografică, creații literare, pictură, robotică, navomodele, aeromodele, teatru, meșteșuguri artistice tradiționale și lista lor poate continua. Pe lângă scopul principal, organizatorii au în vedere şi intergrarea copiilor cu dizabilități și a copiilor din centre de plasament în societate și implicarea lor în proiecte educaționale, promovarea cadrelor didactice și a unităților școlare participante, promovarea copiilor şi activităţilor desfăşurate de aceştia, promovarea copiilor talentaţi, promovarea imaginii şcolii și premierea cadrelor didactice şi a copiilor participanţi în concurs.

Condițiile de participare, etapele concursului, modalitățile de înscriere, conținutul dosarului, premiile și toate detaliile legate de concurs pot fi găsite pe site-ul Palatului Copiilor, și pe pagina de facebook. De asemenea, pot fi obținute la numerele de telefon 0787.528.752 (Daniel Vecsei) sau 0721.423.964 (Daniela Simionescu). Înscrierea se poate face prin poșta electronică pe adresa de email scoalameaaretalent@yahoo.com.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus