Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibiul găzduiește cel mai mare eveniment ezoteric din centrul țării: „MISTIC - 2020 Vibrația lumii noi!”

Sibiul găzduiește cel mai mare eveniment ezoteric din centrul țării: „MISTIC - 2020 Vibrația lumii noi!”

Finalul lunii martie va aduce la Sibiu cel mai mare eveniment ezoteric din centrul țării! „MISTIC - 2020  Vibrația lumii noi” le va oferi sibienilor și tuturor celor pasionați de dezvoltarea personală și nu numai, ocazia de a lua contact cu unii dintre cei mai buni specialiști în domeniul științelor ezoterice. Evenimentul este organizat de ,,Shiva – Magazin naturist și cadouri exotice” și va avea loc în perioada 27-29 martie, la Centrul Cultural „Ion Besoiu”.

Prima ediție are în prim plan Omul și conștientizarea nevoii de schimbare, de dezvoltare personală, evoluție spirituală și, nu în ultimul rând, de vindecare a trupului, a minții și a sufletului.

MISTIC - M-minte, I-iubire, S-suflet, T-trup, I-inimă, C-comunicare.

„Acest eveniment are scopul de a transmite în primul rând iubire tuturor celor care vor participa la conferințe și workshop-uri. Dacă trăim în iubire, dăruim iubire și nu ne va lipsi nimic niciodată! Vă invităm să cunoașteți oamenii minunați care vă vor împărtăși din cunoștințele lor și care, poate, vor aprinde luminița care să vă ghideze drumul în viață. Nu pierdeți șansa de a vedea, de a cunoaște și de a învăța mai mult. Haideți să vă bucurați împreună cu noi de ceea ce MISTIC - 2020 are de oferit!”, au declarat organizatorii evenimentului.

Trei zile pline de conferințe, workshop-uri și expoziții cu vânzare

„Mistic - 2020  Vibrația lumii noi” este structurat pe trei secțiuni: săli de conferințe, săli de workshop-uri și standurile expozanților. Astfel, pe parcursul celor trei zile, invitații sunt așteptați să ia parte la conferințele și workshop-urile care vor fi susținute de unii dintre cei mai buni specialiști în terapiile complementare și holistice, medicină vibratională, hipnoză, fitoterapie, astrologie, tarot, numerologie, Ayurveda, QiGong, Yoga, Prananadi, Feng Shui, remediile Bach, terapie cu îngeri, dans energetic, muzică spirituală, psihologi, psihoterapeuți și mulți alții. La eveniment vor participa și numeroși expozanți care își vor aștepta clienții cu o diversitate de produse și servicii. Cei care vor vor merge la MISTIC - 2020 nu doar că vor învăța lucruri extrem de interesante, dar vor avea ocazia să plece acasă cu cărți spirituale, cristale și bijuterii, obiecte Feng Shui și de aromoterapie, orgoni, tablouri vindecătoare, suplimente naturale, alimente bio, cosmetice naturale. De asemenea, pot beneficia de diagnosticare cu aparate de biorezonanță magnetică, analize si echilibrări energetice, astrograme, fotografierea aurei, consultanță Feng Shui, tarot, tehnologia Keshe și altele.

Printre cei care vor susține conferinte la prima ediție a evenimentului se numără: RazaRa - Elena Ignat Aimeiea; Alina Agape; Geta Heimerl si Vali Gheorghiu; Părintele Adrian Singurov; Dimitria Puchiu; Dragoș Iliescu; Gheorghe Iovu; Adriana Neagu și Răzvan Costache; Cristina Coca Reit; Barbu Constantin; Gigi si Stelian Chivu; Ioana Dumitrachescu și Norbert Marton; Părintele Ioan Canciu; Oni Muller-Dragoman; Florin Stănescu alături de alți specialiști în domeniu.

Bilete pentru o zi sau abonament cu acces general

Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet. Cei interesați să participe la ,,MISTIC -2020 Vibratia lumii noi” pot achiziționa tichete de o zi cu prețul de 50 de lei/zi sau pot opta pentru abonament cu acces general, la prețul de 130 de lei. Biletele se pot cumpăra online, de pe https://www.kompostor.ro/evenimente/11241-mistic-2020-vibratia-lumii-noi, sau de la Centrul Cultural „Ion Besoiu”, în timpul evenimentului. Pentru mai multe detalii urmăriți pagina de Facebook Mistic - Vibratia lumii noi sau sunați la numărul de telefon 0744 299 063.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus