Luni,
06.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

Teste gratuite pentru elevii care susțin Evaluarea Națională și Bacalaureatul

Teste gratuite pentru elevii care susțin Evaluarea Națională și Bacalaureatul

O nouă platformă de teste pentru Evaluarea Națională și pentru Bacalaureat a fost pusă la dispoziție pentru elevii de clasa a VIII-a și a XII-a, scriu cei de la Eupedu. Este vorba despre Brio.ro, o platformă inițiată de Asociația Dedeman și condusă de o echipă de specialiști, în fruntea căreia se află fondatorul Brio, doctorul în psihologie Dragoș Iliescu. Potrivit sursei citate, platforma este un „Program național de pre-testare gratuită și nelimitată” pentru examenele naționale, fiind avizată de Ministerul Educației. Potrivit jurnaliștilor de la Edupedu, care citează un comunicat ce anunță platforma, nu există o limită pentru numărul de elevi înscriși, însă fiecare elev care se înscrie primește acces gratuit la 4 teste de Matematică și 4 teste de Limba Română pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2020. Elevii pot primi acces nelimitat la teste dacă oferă recomandări directe pentru noi înscrieri, conform unui regulament oficial. Pe platformă, elevii au acces, pe lângă teste, și la evaluarea cunoștințelor la materiile de bază, iar platforma este disponibilă pentru elevii înscriși pe întreaga perioadă a calendarului de examene școlare 2020, inclusiv în a doua sesiune de examinare. Citiți materialul integral pe Edupedu.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

suciu cornel

Acum 2 ani

numai elevii sunt importanti?? celelate persoane (oamenii )nu?adica paznici femei de servicii profesorii observatorii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus