Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Un jandarm sibian a fost recompensat de U.S.Army și de Ministerul Afacerilor Interne

Un jandarm sibian a fost recompensat de U.S.Army și de Ministerul Afacerilor Interne

Ministrul afacerilor interne (MAI), Marcel Vela, a recompensat mai mulți jandarmi cu emblema de onoare a MAI cu însemne de război. Printre cei onorați s-a numărat și sibianul Apetrei Dumitrel.

Ceremonialul de decorare a Contingentului 11 jandarmi „Sarmizegetusa Regia”, pentru participarea la misiunea Resolute Support, din teatrul de operații Afganistan, a avut loc ieri, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Plutonierul adjutant Apetrei Dumitrel din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu se află printre cei cărora ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, le-a înmânat "Emblema de onoarea a MAI cu însemne de război". Pentru modul cum și-a îndeplinit misiunea, jandarmul a fost recompensat de către Armata Statelor Unite ale Americii cu medalia SUA "Army Achievement Medal".

Plutonierul adjutant Apetrei Dumitrel a participat în perioada februarie-septembrie 2019 la misiunea NATO Resolute Support, în teatrul de operații Afganistan unde și-a îndeplinit cu responsabilitate misiunea de luptător (Guardian Angels), contribuind astfel la procesul de înfăptuire a păcii în zonă, transmit reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

deutsche welle

Acum 4 ani

...Apetrei Dumitrel - sibian ?? ...sa nu rad !
Raspunde

iubirea de semeni

Acum 4 ani

pai e ca si Aioanei, Adumitresei, Alenuței, etc
Raspunde

Puscas Marin

Acum 4 ani

ma bucur sa aud ca sunt jandarmi care bat si altceva , in afara de romani. Sper ca va iesi la pensie la 45 de ani si nu la 50 ca pana acum. Ii urez pensie speciala cu sanatate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus