Luni,
21.06.2021
Partial Noros
Acum
26°C

Spectacolul ”Lacul lebedelor” al Baletului Balșoi transmis în direct la Sibiu

Spectacolul ”Lacul lebedelor” al Baletului Balșoi transmis în direct la Sibiu

Duminică, de la ora 17:00, sibienii au ocazia să vizioneze transmisiunea în direct de la Moscova a Baletul Balșoi cu capodopera Lacul Lebedelor în direct la CineGOLD.

Baletul Balșoi este simbolul excelenței în balet. A dobândit o reputație aproape mitică. Tradițiile companiei își au începuturile în perioada Rusiei țariste (1776). În secolul XX, compania și-a definit stilul tipic, aproape atletic, iar astăzi se mândrește cu vedete de dans precum Svetlana Zakharova, Nina Kaptsova, Svetlana Lunkina, Maria Alexandrova, Ruslan Skvortsov, David Hallberg, Nikolai Tsiskaridze și Mikhail Lobukin. Dedicarea lor a surprins inimile publicului din întreaga lume. Regizorul artistic Sergei Filin se bazează cu succes pe faimoasa tradiție a companiei și o transpune în contextul actual.

Accesul publicului la eveniment se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online https://www.cinegold.ro/ cat si sediu din  Str. Lector, nr 1-3A, Sibiu, Promenada Mall.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus