Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Coliziune între două autoturisme, pe strada Râului. O femeie a fost rănită

Coliziune între două autoturisme, pe strada Râului. O femeie a fost rănită

O șoferiță din Sibiu a suferit mai multe răni, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, pe strada Râului. Autoritățile spun că femeia nu s-a asigurat la schimbarea benzii.

Accidentul s-a produs pe strada Râului, în zona fabricii Flaro. Din primele cercetări se pare că șoferița, în vârstă de 40 de ani, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, intenționa să parcheze și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 22 de ani, ambii din Sibiu, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, iar trei persoane au primit îngrijiri medicale. Femeia de 40 de ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu, conștientă, policontuzionată, relatează slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sibian

Acum 4 ani

Acolo nu este amenajata corespunzator parcarea.....multe autovehicule parcate pe stanga (vis-a-vis de Flaro) sunt iesite in banda de circulatie iar Politia si Primaria nu fac nimic !!! Recomandarea este sa amenajeze parcarile si sa le marcheze oblic pentru a se putea incadra corespunzator !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus