Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
11°C

O nouă atracție turistică în Muzeul din Dumbrava Sibiului

O nouă atracție turistică în Muzeul din Dumbrava Sibiului

Invitat recent la emisiunea Turnul Sfatului TV, directorul Muzeului Astra a vorbit și despre sporirea modalităților de petrecere a timpului liber în Muzeul din dumbrava Sibiului, anunțând a creștere a calității evenimentelor și ofertei în general.

”Dacă mergeți acum în muzeul în aer liber o să vedeți că în zona sectorului de olărit, până spre scena de pe lac, am făcut o alee tematică nouă prin pădure. O alee tematică gândită cu mai multe componente, nu doar plimbare pur și simplu, ci experiențe. Se practică în Germania, atât în muzeele în aer liber cât și în parcuri și păduri, o poveste senzorială. Te duci, te descalți la piciorul gol, și mergi pe o alee senzorială unde tu poți să simți textura lemnului, a cărămizii, nisip, conuri de brad și așa mai departe. Deci se practică tipul acesta de experiență și noi am făcut-o deja. Pe lângă asta, anul acesta sperăm să finalizăm toată zona Etno Tehno Park, unde vor fi mult mai multe experiențe pentru familiile cu copii mici. Și în paralel ne dorim să avem mult mai multe gospodării funcționale”, a declarat Ciprian Ștefan Anghel, directorul Muzeului Astra.
Întreaga emisiune poate fi urmărită aici:

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Florin

Acum 2 ani

VA RUGAM NU MAI INGHESUITI CASE !!! Incepe sa arate rau , se pierde aspectul de sat arhaic!!!!!! Este extraordinar ca se dezvolta muzeul dar tineti va rog cont de acest aspect !
Raspunde

Florin

Acum 2 ani

..si inca ceva. Nu prea mai poti sta sa te relaxezi in mijlocul naturii si al casutelor din cauza muzicii populare care urlă parca tot msi tare de la acea crâșma !! Este cam nepotrivit......
Raspunde

enemy90

Acum 2 ani

De ce nu este permis accesul turistilor cu caini de companie in muzeu ? Pe vremuri se faceau expozitii canine in locatie dar de unde sa stie domnu' Anghel. Nu a vazut in Germania ca se practica asta ? Foarte multi localnici si turisti vin cu caini dar nu pot intra, se pierd bani ! In orice tara civilizata intr-un muzeu in aer liber este permis accesul cu caini ba mai mult este permis si in centre comerciale chiar. Cateva dozatoare de pungi de unica folosinta bineinteles contra cost si sa vezi cum se fac banii…..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus