Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Poliția Sibiu: Dacă îl vedeți pe acest bărbat sunați la 112

Poliția Sibiu: Dacă îl vedeți pe acest bărbat sunați la 112

Poliția Sibiu face apel la populație pentru identificarea unui bărbat din Copșa Mică dispărut de acasă de mai bine de șase luni. 

Polițiștii sibieni caută un bărbat  în vârstă de 51 de ani care nu a mai putut fi contactat de familie din vara anului 2019. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112.

La data de 14 februarie a.c., o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că fratele său, RUPA MARIN, în vârstă de 51 de ani,  domiciliat în orașul Copșa Mică, a plecat în cursul anului 2018 în Franța, iar din vara anului 2019 acesta nu a mai putut fi contactat.

Ultima localitate din Franța unde ar fi fost localizat este Clemond Ferrand.

Semnalmente: 1,60 m înălțime, 60 kg, constituție slabă, ochi căprui, păr grizonat.

Semne particulare: nu se cunosc.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest bărbat sunt rugate să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112 sau să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Wadim Korneliu

Acum 4 ani

A evadat mustaciosu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus