Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Coronavirus: Linie telefonică de informare dedicată românilor din străinătate

Coronavirus: Linie telefonică de informare dedicată românilor din străinătate

Autoritățile anunță punerea în funcțiune a unei linii de informare a cetățenilor români aflați în străinătate cu privire la măsurile de prevenire. +4021.320.20.20 este un număr de telefon dedicat doar celor aflați în străinătate. Apelul are tarif normal și poate fi apelat din orice rețea.

Reprezentanții Corpului de Comunicare Strategică, de la nivel național, anunță punerea la dispoziția românilor aflați în străinătate a unei linii de informare cu privire la noul coronavirus. Astfel, cei din afara țării pot apela +4021.320.20.20, un număr cu tarif normal, indiferent de rețea. De asemenea, autoritățile anunță că, în cursul zilei de ieri, la TelVerde 0800 800 358, dedicată informării despre noul Coronavirus, la nivel național, s-au primit 2.519 apeluri de la persoane care au sunat să afle detalii despre cum se manifestă și cum poate fi prevenită răspândirea acestei afecțiuni. Astfel, a scăzut numărul apelurilor de urgență, întrucât cetățenii pot solicita informații direct de la specialiști pe linia dedicată de informare. „În situația necesității măririi capacității de preluare a apelurilor liniei telefonice TelVerde, specialiștii Serviciului de Telecomunicații Speciale dețin resursele necesare și pot acționa în cel mai scurt timp”, transmit aceștia.

În România au fost confirmate 3 cazuri de infectare cu virusul COVID-19 (Coronavirus), starea celor trei pacienți fiind bună. Rezultatele analizelor pentru persoanele care au mai fost testate au ieșit negative, ceea ce înseamnă că nu au fost infectate cu virusul COVID-19 (Coronavirus). În acest moment, la nivel național, sunt 52 persoane în carantină și 8.796 persoane în izolare la domiciliu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus