Marţi,
01.12.2020
Cer Senin
Acum
-7°C

Coronavirus: Numărul persoanelor izolate la domiciliu, în județul Sibiu, a crescut

04 Martie 2020 18:54

Coronavirus: Numărul persoanelor izolate la domiciliu, în județul Sibiu, a crescut

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu anunță că numărul persoanelor izolate la domiciliu a ajuns astăzi la peste 140. 

Încă zece sibieni au fost adăugați pe lista celor izolați la domiciliu, de teama coronavirusului, numărul ajungând astfel la 146. De asemenea, în ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a primit două apeluri la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la aspecte referitoare la Coronavirus.

„Precizăm că în acest moment, pe raza județului Sibiu nu sunt persoane aflate în carantină și nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID-19”, transmite sublocotenent Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Vă reamintim că aveți la dispoziție linia TELVERDE - 0800800358, la care puteți apela pentru orice informație legată de prevenirea infectării cu virusul COVID - 19(coronavirus).

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus