Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Top cele mai căutate școli sibiene după prima zi de înscriere în clasa pregătitoare

Top cele mai căutate școli sibiene după prima zi de înscriere în clasa pregătitoare

Aproape 500 de cereri au fost depuse de părinți pentru a-și înscrie copiii în clasa pregătitoare, spun reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu (IȘJ). La nivel național numărul cererilor a depășit cifra de 23.600.

După prima zi de înscrieri în clasa pregătitoare 480 de părinți au depus cereri pentru a-și înscrie copiii. Cele mai multe au fost la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Sibiu și la Școala Gimnazială Nr. 21 din Sibiu. La ambele instituții școlare s-au depus cereri pentru 21 de copii. Urmează Școala Gimnazială Nr.18 din Sibiu, cu 20 de cereri, Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu cu 19 cereri și Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Șura Mare cu 16 cereri. Părinții pot merge la unitățile de învățământ pentru a depune actele, în fiecare zi până la ora 18.00, excepție face ziua de vineri când cererile pot fi depuse până la ora 17.00. La nivel național s-au depus în prima zi 23.644 de cereri pentru înscrierea în clasa pregătitoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

///

Acum 4 ani

La pomul laudat sa nu te duci cu sacul...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus