Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Avalanșă în Munții Făgăraș. Un turist a decedat, iar alți doi sunt răniți

Avalanșă în Munții Făgăraș. Un turist a decedat, iar alți doi sunt răniți

Serviciul de Salvamont Sibiu anunță vineri, la prânz, producerea unei avalanșe însemnate în Munții Făgăraș. Doi turiști sunt accidentați ușor, iar unul a decedat. 

Actualizare. Unul dintre turiștii surprinși de avalanșă a fost găsit decedat. Potrivit șefului Salvamont Sibiu, Adi David, alți doi turiști sunt accidentați ușor. Bărbatul decedat va fi adus la Porumbacu de Sus, transmite sursa citată.

Știre inițială. Conform salvamontiștilor sibieni, avalanșa s-ar fi produs în zona Șerbota. Din primele informații există două victime, surprinse de zăpadă, dar la suprafață.

”Acestea au nevoie de ajutor medical. Intervine echipa de serviciu din Păltiniș, precum și echipe de sprijin din Sibiu”, au transmis reprezentanții Salvamontului.
Salvamontiștii specifică faptul că cele două victime, care fac parte dintr-un grup mai mare de turiști străni, nu au fost îngropate. Un elicopter SMURD se îndreaptă către zona respectivă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Calin

Acum 4 ani

prostii gradinii :) Va duceti la lupi imbracati in haine de oaie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus