Sâmbătă,
04.07.2020
Ploi Usoare
Acum
21°C

Sorina Pintea va fi cercetată în libertate

06 Martie 2020 15:04

Sorina Pintea va fi cercetată în libertate

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, va fi cercetată în cazul de luare de mită în libertate, sub control judiciar, a decis astăzi, Curtea de Apel Bucureşti.

Avocatul fostului ministru a declarat că Pintea a cerut revocarea arestării pentru a se interna în spital, nu pentru a merge acasă "oricât de mult şi-ar dori asta". „Am cerut revocarea arestării fără alte măsuri, iar în subsidiar luarea măsurii controlului judiciar care să îi permită să meargă să se interneze direct în spital. Solicitarea ei nu e de a se duce acasă, ci de a se interna pentru a fi tratată de medici fără a-i fi frică de repercusiuni, fără să fie tratată sub presiune. Analizele medicale de la Sfânta Maria au fost prezentate întâi cadrelor de poliţie şi apoi ei, ceea ce este inadmisbil”, a spus avocatul, citat de Digi24.ro.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Cel care vede

Acum 3 luni

Stilul smecherilor...Când fură se cred dumnezei, când sunt prinsi se declară victime/miei. Deci lături umane/bipede.
Raspunde

carcotasul de serviciu

Acum 3 luni

Esti sigur ca a furat? Deocamdata e doar invinuita, nu i s-a dovedit vinovatia!
Raspunde

Toma

Acum 3 luni

Vai,cata bunavointa!Cata mila!Aduceti-va aminte ca doamna Pintea a fost cea care,atunci cand era pe val,i-a categorisit pe romani-UN POPOR DE INFRACTORI!.Iar fiul doamnei exministru nu a pomenit niciodata ca mama sa nu a luat mita ci faptul ca altcineva i-a tradat si a luat grosul mitei si nu doar un mizilic!Stiti cumva pe cineva care a refuzat vreo functie sau vreun post pe motiv ca e nepregatit,bolnav,batran sau nu face fata?Iar cad sunt prinsi invoca tot felul de boli si suferinte pretinzand ca sunt cele mai suave si nevinovate fiinte.
Raspunde

Eu

Acum 3 luni

Da ce are ma asa grav? Da pana acum nu a stiut de ce sufera? A aparut boala peste noapta?
Raspunde

xxx

Acum 3 luni

cind a luat banii nu a avut nevoie de tratare medicala.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus