Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

FOTO Ce a rămas din Ambient și de unde a pornit incendiul

FOTO Ce a rămas din Ambient și de unde a pornit incendiul

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu anunță primele concluzii în cazul incendiului puternic de aseară de la Ambient.

Conform pompierilor sibieni, incendiul ar fi pornit de la un panou electric suprasolicitat, unde s-ar fi produs un scurtcircuit. De aici, flăcările s-ar fi hrănit cu materialele inflamabile și s-ar fi extins cu repeziciune.

”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric generat de suprasolicitarea tabloului de distribuție a curentului electric”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.
Deși la fața locului au fost disponibilizați peste 250 de pompieri, incendiu a afectat întreg complexul comercial, care se intinde pe o suprafață de aproximativ 6 000 mp.

”Precizăm că, complexul comercial deține autorizație de securitate la incendiu”, mai spun reprezentanții ISU Sibiu.

Pagubele încă nu au fost evaluate și o cifră nu a fost făcută publică în acest sens, însă ele sunt însemnate.

foto Silvana Armat

ambient incendiu (24) ambient incendiu (22) ambient incendiu (21) ambient incendiu (20) ambient incendiu (18) ambient incendiu (11) ambient incendiu (10) ambient incendiu (9) ambient incendiu (15) ambient incendiu (14) ambient incendiu (8) ambient incendiu (16) ambient incendiu (4) ambient incendiu (7)

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Muc the little

Acum 4 ani

Ingrozitor! Sper din tot sufletul sa nu fie victime . Sper sa revad Ambientul in gloria lui de odinioara.
Raspunde

sibianca

Acum 4 ani

Pacat de acest incident. Nu trebuie sa ne bucuram de necazul altui om. Era un magazin bine dotat cu produsele necesare vietii de zi cu zi, pe partea de constuctii.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

ochiu de la cucuvea

Acum 4 ani

citat din text : hrănit cu materilele inflamabile.... va rog, ce inseamna materilele ?
Raspunde

Petre Ispirescu

Acum 4 ani

A fost odata o firma prospera care crestea intr-un an cat altele in zece;faima ei s-a intins peste jumatate de tara.De ceva vreme nori negri s-au abatut asupra ei,ba chiar un mare necaz a adus-o in pragul pieirii.Zmeul cel rau a gasit,insa,cu repeziciune sursa tuturor necazurilor. -Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare! Am incalecat pe-o sea....
Raspunde

PRIETENUL LUI IOHANNIS

Acum 3 ani

Cand a fost firma asta prospera ? Daca ne uitam pe bilanturi nici in perioada de BOOM 2007-2008 firma asta nu a facut profit .Nu cumva firma asta a fost creata ca un "CARITAS " in care atrage banii bancilor si furnizorilor cu scopul de ai capusa ??Firma asta se va inchide cu 3500 miliarde datorii plus 1500 de miliarde TEAPA LA STAT (Dosare penale pentru evaziune ) ,in timp ce toate capusele din grup prospera!!!!!
Raspunde

SilviuP

Acum 4 ani

Concluzia: nu conteaza daca ai sau nu autorizatie de securitate la incendiu. Sunt doar simple hartii.
Raspunde

Diablo, regele infernului

Acum 4 ani

Autorizația de securitate la incendiu nu zice că nu poate lua foc, ci se leagă de oamenii dinăuntru să poată ieși cu ușurință în caz de dezastru.
Raspunde

Adevarat

Acum 4 ani

Sambata seara cand magaziunul e inchis suprasolicitare? Cam da de banuit
Raspunde

PRIETENUL LUI IOHANNIS

Acum 3 ani

pai daca aveam sechestru asigurator pe marfa de 9 milioane 200,iar eu in 2015 aveam confirm bilant 7 milioane 700 stoc de marfa ,dupa condamnarea prin care trebuie sa predau marfa de 9 milioane 200,nu e normal sa arda intr un incendiu ????PROSTILOR ,plus ca am si asigurare pe el ....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus