Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
-1°C

Spectacol al Teatrului de Balet Sibiu amânat, din cauza coronavirusului

Spectacol al Teatrului de Balet Sibiu amânat, din cauza coronavirusului

Spectacolul de balet La Fille mal Gardee, care trebuia să fie pus în scenă mâine seară, la Centrul Cultural Ion Besoiu, va fi reprogramat. Oficialii Teatrului de Balet Sibiu explică faptul că măsura a fost luată după impunerea noilor reguli de prevenire a răspândirii coronavirusului la noi în țară. 

Ovidiu Dragoman, directorul Teatrului de Balet Sibiu, a transmis, pentru Turnul Sfatului, că spectacolul La Fille mal Gardee, programat pentru mâine seară de la ora 19, va fi reprogramat. Decizia a fost luată astăzi, în urma unei ședințe susținută în Primăria Municipiului Sibiu, pe tema măsurilor care se impun la momentul actual pentru prevenirea apariției cazurilor de coronavirus în județul nostru.

„Spectacolul va fi reprogramat. Avem voie în public să ocupăm un scaun, iar următoarele două să fie libere. Practic putem ocupa circa 33% din sală și în aceste condiții spectacolul de mâine cade, pentru că nu putem să îl organizăm. Urmează să anunțăm datele ulterior. Pentru a putea să onorăm toate biletele, vom susține spectacolul de trei ori, însă cei care își doresc banii înapoi pe bilete vor avea și această opțiune”, a declarat Ovidiu Dragoman.

În ceea ce privește dansatorii Teatrului de Balet Sibiu, aceștia își continuă repetițiile, spune directorul. Și pentru ei au fost luate măsuri de prevenție. „Balerinii continuă repetițiile, pentru ca atunci când se vor ridica restricțiile să fie pregătiți și să ne putem onora toate obligațiile. Am cumpărat dezinfectant pentru toate băile, facem tot ce se poate face în aceste condiții”, a adăugat acesta.

Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus