Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Elevii Școlii de Modeling Cleopatra Popescu au participat la New York Fashion Week & Paris Fashion Week

Elevii Școlii de Modeling Cleopatra Popescu au participat la New York Fashion Week & Paris Fashion Week

Începutul de an a fost fructificat intens de elevii Școlii de Modeling Cleopatra Popescu. 23 dintre aceștia au avut parte de experiențe extraordinare, defilând tocmai pe catwalk-urile New York Fashion Week, la începutul lunii februarie, iar debutul lunii martie i-a „prins”  în cealaltă capitală a modei-  Paris Fashion Week.

Modelele școlii au prezentat outfituri remarcabile, colecții aparținând unora dintre cei mai buni designeri români, Georgiana Stavrositu sub brandul Stada Boutique, Victoria Vencțel prin brandul românesc Active Kid și Anemona Drăgan sub brandul Brinelli România.

Scoala de Modeling Cleopatra Popescu Scoala de Modeling Cleopatra Popescu

În cadrul New York Fashion Week, elevii Şcolii au strălucit la 3 dintre cele mai frumoase evenimente organizate în cadrul New York Fashion Week, cursanţii din cadrul şcolii defilând pentru colecţii aparţinând unor designeri americani, dar şi pentru spectaculoasele ținute semnate de  Georgiana Stavrositu sub brandul Stada Boutique.

Scoala de Modeling Cleopatra Popescu Scoala de Modeling Cleopatra Popescu

La Paris Fashion Week, micile modele au stârnit ropote de aplauze bine meritate prezentând ținutele tradiționale de o frumusețe sofisticată marca Active Kid, ținute care povestesc despre armonie și perfecțiune, alături de costumele personalizate de inspirație britanică, cu o diversitate de accesorii și culori îndrăznețe, ce aduc o noua perspectivă asupra modei pentru băieți, semnate de brandul Brinelli!

Scoala de Modeling Cleopatra Popescu Scoala de Modeling Cleopatra Popescu

Cursurile parcurse în cadrul şcolii dar şi experienţa evenimentelor anterioare, le-au oferit siguranţă şi o prezenţă scenică aplaudată de numerosul public new-yorkez și parizian prezent la evenimentele din cadrul celor mai renumite Săptămâni ale Modei.

Mai multe poze şi filmări de la evenimente, regăsiţi pe pagina de facebook Şcoala de Modeling Cleopatra Popescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus