Vineri,
20.05.2022
Acum
0°C

FDGR Sibiu: Gabriel Tischer candidat la Consiliul Județean, Astrid Fodor – la Primăria Sibiu

FDGR Sibiu: Gabriel Tischer candidat la Consiliul Județean, Astrid Fodor – la Primăria Sibiu

Reprezentanții organizației județene a Forumului Democrat al Germanilor din România au decis, vineri după-amiaza, candidații pe care îi vor propune în cadrul alegerilor locale din acest an.

Adunarea generală a FDGR Sibiu a decis să propună candidați proprii pentru trei primării din județ, respectiv pentru Sibiu, Cisnădie și Avrig. Pentru Primăria Sibiu, după cum era de așteptat, va candida actualul primar al orașului, Astrid Fodor. Pentru Cisnădie, candidatul stabilit este managerul BMW Sibiu, Robert Krat, iar pentru funcția de primar al orașului Avrig candidează Vasile Gavrilă, actualul viceprimar al orașului. În ceea ce privește funcția de președinte al CJ Sibiu, candidatul Forumului este Gabriel Tischer, cel care în prezent este președinte al Consiliului de administrației al Aeroportului sibian. ”Adunarea generală a hotărât să participe la alegerile locale cu liste complete la alegerile pentru Consiliul județean Sibiu, Consiliul municipal Sibiu și Consiliul local al orașului Avrig și cu liste de candidați la consiliile orășenești sau comunale în Cisnădie, Agnita și Laslea”, se mai arată în comunicatul remis redacției Turnul Sfatului. Inițial, anunțul trebuia făcut în cadrul unui briefing de presă, care însă a fost anulat în contextul pandemiei generată de noul coronavirus.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bogdan

Acum 2 ani

Adio primărie, doamna Fodor.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

adi

Acum 2 ani

Va mai voteaza Buna! Care a murit in 1974...
Raspunde

Soferul din viitor

Acum 2 ani

Vai-vai! :)
Raspunde

sibianul

Acum 2 ani

Dl. Gabriel Tischer e sotul dnei profesoare Alexandra Tischer?
Raspunde

Marin

Acum 2 ani

Desi dna Fodor a avut o prestatie mediocra, ajunge sa ne uitam la ce fac reprezentantii altor partide ca sa o votam... fara entuziasm. Doar n-oi pune stampila pe alde PSD sau PNL care au aratat cu varf si indesat ce pot. Adevarul e ca Sibiul datoreaza mult FDGR.
Raspunde

Bobby

Acum 2 ani

Tischer ar fi fost singurul candidat viabil din partea FDGR pentru primarie, omul a dovedit ca e un bun manager. De ce a ramas Fodor pentru primarie....nu inteleg !!!! Macar la consiliu sa avem un om capabil !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus