Sâmbătă,
24.02.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Se închid cafenelele și restaurantele din centrul Sibiului. ”E o decizie responsabilă și necesară!”

Se închid cafenelele și restaurantele din centrul Sibiului. ”E o decizie responsabilă și necesară!”

Rând pe rând, tot mai multe restaurante și cafenele din centrul istoric al Sibiului anunță că închid pentru o perioadă nedeterminată de timp. Motivul este evident: teama că se pot înmulți infecțiile cu noul coronavirus. NOD, Einstein, Cafe Wien, Atrium, Jules au anunțat deja că au luat decizia să închidă. O parte au deschis un serviciu de livrare la domiciliu. ”Începând de azi, am hotărât ca serviciul clasic de restaurant să fie suspendat pentru două săptămâni, deocamdată. Un serviciu de livrare la domiciliu, incluzând opțiunile “Non-contact” și/sau “Non-Cash” este disponibil pentru o parte din produsele noastre. Rămânem uniți, responsabili și sănătoși!”, anunță ”echipa Jules”.

La NOD, cafeneaua din Piața Mică, se va servi astăzi doar cafea, ”la pachet”. De luni, însă, NOD va fi închis. ”Astăzi am pregătit un set-up special. Toată cafeaua o vom servi doar TO GO, iar de luni NOD se va închide pentru atâta timp cât este nevoie ca ÎMPREUNĂ să depășim cu bine această perioadă. Nu este deloc ușor, dar este o decizie responsabilă și necesară! Vă recomandăm să vă bucurați de cafeaua noastră de acum acasă, așadar azi e prilej bun de a vă aproviziona cu cafea proaspăt prăjită de la NOD. Aveți grijă de voi, respectați recomandările avizate și să ne revedem sănătoși!”, s-a anunțat pe pagina de Facebook a localului. Cei de aici îi invită pe sibieni să ajute cu donații Spitalului Public Sibiu, printr-o campanie demarată de Fundația Comunitară Sibiu.

nod

Nici Einstein, Cafe Wien, Kulinarium și Atrium nu se vor deschide luni. ”Stimați clienți, am luat decizia de a ne suspenda activitatea, începând de astăzi. Nu este o decizie ușoară, dar, din păcate, suntem convinşi că este singura decizie responsabilă pe care o putem lua în condițiile actuale. În ultimele zile ne-am gândit încontinuu la posibilitatea de a ne expune unor riscuri, atât noi cât şi dumneavoastră. Sănătatea noastră, a familiilor noastre, a clienților noștri, este cea mai importantă. Vom redeschide de îndată ce va fi posibil”, a anunțat conducerea celor trei localuri.

einstein

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

sibianca

Acum 3 ani

Un lucru bun. Sper sa trecem cu bine, cu totii aceasta perioada.
Raspunde

Asaniciodata

Acum 3 ani

Firesc! Acum asteptam sa se spele străzile cu apa cu clor PE LA MARGINI nu in centrul străzii cu picături ca si cum ar usa flori...ASA CUM AU FACUT PANA ACUM PE BANII NOSTRI IAR MARGINILE STEAZILIR ....mai putin ale celor din centru si din zonele in care locuiesc cei din Primărie.. SUNT INFECTE!!
Raspunde

realistul

Acum 3 ani

Ne-am dat naibii! E mai rau decat in timpul razboiului!
Raspunde

Joseph

Acum 3 ani

Buna...stie cineva,se inchide si piata cibin??multumesc.
Raspunde

Rusu

Acum 3 ani

Închise barurile de cartier
Raspunde

Iooo

Acum 3 ani

Bodegile de cartier trebuie sa fie cele mai dezinfectate la cat e mult alcool se varsa pe mese in acele locuri :) Momentan inchiderea lor tine de patronii locatiilor, dar daca sunt sau nu frecventate tine de consumator. Din punctul meu de vedere consumatorul trebuie sa fie responsabil si sa isi ia masuri de siguranta. Fara clientela poate le inchide si patronul pentru a nu plati curentul degeaba. In decurrsul anilor am invatat ca in tara asta trebuie sa iti iei masuri de precautie, pentru ca statul nu poate asigura acest lucru. Cel mai bun exemplu sunt soselele, statul nu da doi bani, dar daca eu, ca sofer conduc precaut am sanse sa ajung la destinatie. Momentan vad ca oamenii respecta recomandarea de a iesi cat mai putin din casa, sper sa ne tina. Noi putem opri raspandirea acestui virus indiferent de daca niste persoane responsabile sau iresponsabile sunt acum la conducerea tarii.
Raspunde

Ion Micu

Acum 3 ani

Ar putea sa inghete si chiriile in semn de bun simt. Bancile o sa inghete ratele, toata lumea e oprita speram sa se simta si baronii locali cu zeci de prorpietati.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus