Sâmbătă,
24.09.2022
Cer Senin
Acum
11°C

A început reabilitarea trecerii pietonale de la Tălmaciu FOTO

A început reabilitarea trecerii pietonale de la Tălmaciu FOTO

Reprezentanții Prefecturii Sibiu au anunțat că lucrările de reabilitare a trecerii pietonale care traversează râul Sadu. Lucrările vor fi încheiate în cel mai scurt timp posibil.

Reabilitarea trecerii de pietoni care traversează râul Sadu, din orașul Tălmaciu, a început astăzi, transmite Dorin Titiriga, din partea Prefecturii Sibiu.

„La inițiativa Instituției Prefectului - Județul Sibiu, Compania Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Primăria Tălmaciu azi, 18 martie, au demarat lucrările de reabilitare a trecerii pietonale care traversează râul Sadu pentru a se putea facilita accesul în condiții optime pentru toți cetățenii, în și dinspre centrul orașului, aceste lucrări urmând a fi realizate în cel mai scurt termen, cu respectarea tuturor normelor de protecție pentru asigurarea unui acces lipsit de orice fel de pericol pentru cetățenii orașului Tălmaciu”, transmite sursa citată.

Pentru mai multe informații despre acest subiect citiți și USR Tălmaciu despre desființarea unei treceri de pietoni: ”Incompetență sau nepăsare?”. Replica celor de la Drumuri

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Navetist la Tălmăcel

Acum 2 ani

Podurile - rutier și feroviar - care traversează râul Sadu se află mai spre sud de podul din fotografie(vezi pe google.maps). Cele 2 poduri sunt prevăzute în lateral cu treceri pietonale în ambele sensuri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus