Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
11°C

Aeroportul Sibiu mai poate oferi doar șase destinații. Cinci rute au fost deja închise

Aeroportul Sibiu mai poate oferi doar șase destinații. Cinci rute au fost deja închise

Companiile aeriene au sistat cinci rute care operau pe Aeroportul Sibiu, în contextul crizei provocate de noul coronavirus. Acum, din Sibiu se mai poate zbura doar spre Germania și Anglia. Există o singură rută internă: spre București.

Au rămas operaționale zborurile spre Nurnberg, Memmingen, Karlshruhe , Dortmund, Londra, Frankfurt și București.

Destinațiile Munchen, Viena, Stuttgart, Madrid și Tel Aviv au fost anulate deocamdată. ”În contextul epidemiologic actual în vederea limitării răspândirii pandemiei COVID-19, o parte din operațiunile aeriene efectuate la și de la Aeroportul Internațional Sibiu au fost suspendate de către companiile aeriene. În cazul în care călătoria dumneavoastră a fost afectată, vă adresăm rugămintea să luați legătura cu operatorii aerieni prin intermediul datelor de contact furnizate pe website-urile acestora”, a anunțat aeroportul Sibiu.

Zborul spre Viena a fost anulat pe o perioadă nedeterminată, cursa spre Munchen ar urma să fie reluată în 28 martie, cea spre Madrid în 31 martie, spre Tel Aviv din 4 aprilie, iar cea spre Stuttgart din 22 aprilie. Aceste date însă pot fi modificate în funcție de contextul internațional.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Ioji

Acum 2 ani

Inca nu se intelege ca situatia in Europa este grava, si Inca iesita de sub control? In cazul in care sunt putine cazuri de persoane pozitive la Covid-19, situatia este controlabila....dar daca se multiplica numerele, se va ajunge ca in Italia. Raman socata...Inca zboruri care functioneaza, sau mall-uri deschise. Oare chiar nu va dati seama ca e grava situatia? Problema este ca sunt persoane pozitive fara sa fie cu efecte de infectie evidente...care sunt purtatori...si sunt potentiali transmitatori de virus. Sunt multi care au ajuns in Romania si nu au fost inregistrati si obligati sa ramina in carantina acasa.....i responsabili care risca sa isi imbolnaveasca familiile si pe cei din jur. Nu amanati si inchideti toate activitatiile inainte sa se verifice o crestere exponentiala a numerelor. Exceptia ar fi magazinele alimentare, farmaciile si activitatiile conexe asistentei de urgenta. Nu cred ca spitalele de la noi vor putea face fata la o situatie critica ...asa cum este in Italia, de exemplu. Luati masuri acum!
Raspunde

Ioji

Acum 2 ani

...si Inca ceva....in Italia situatia este iesita de sub control pentru ca s-a spus in prima perioada ca acest virus afecteaza doar persoanele in virsta si care au patologii cronice....ceea ce nu este chiar adevarat. Sunt in terapie intensiva si pacienti de la 30 ani in sus. Oricum se pare ca Inca nu toti respecta obligatia de a ramane acasa...asa ca cel putin in Italia se presupune ca nu s-a ajuns in faza de scadere a cazurilor. Luati exemple de la altii ca aceasta perioada...cel putin la noi, sa fie cit mai scurta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus