Sâmbătă,
01.10.2022
Partial Noros
Acum
25°C

Sibieni sancționați de polițiști - fie nu și-au închis afacerile, fie au ieșit din izolare

Sibieni sancționați de polițiști - fie nu și-au închis afacerile, fie au ieșit din izolare

Polițiștii sibieni au aplicat până în prezent un număr de nouă sancțiuni contravenționale – trei pentru afaceri care au rămas deschise deși ar fi trebuit să suspende activitatea și șase pentru cei care nu au rămas în izolare.

O cafenea, un salon de înfrumusețare și o firmă de IT au fost sancționate de polițiștii sibieni, după ce au încălcat măsura suspendării activității. Alte șase sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu au respectat măsura izolării, potrivit reprezentanților Prefecturii Sibiu.

De asemenea, au fost întocmite două dosare penale.

În cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției au fost operaționalizate două numere de telefon la care cetățenii județului Sibiu pot obține informații referitoare la modul de comportare în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului: 0269-211254 și 0269-216103.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 9339

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus