Luni,
30.01.2023
Innorat
Acum
-1°C

Soluție pentru distanțarea socială a funcționarilor: jumătate lucrează de acasă, câte două săptămâni

Soluție pentru distanțarea socială a funcționarilor: jumătate lucrează de acasă, câte două săptămâni

Noile recomandări de distanțare socială pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2 au determinat șefii instituțiilor publice să ceară angajaților să lucreze de acasă.

Prima instituție publică din județ care anunță că își trimite angajații să lucreze de acasă este Consiliul Județean Sibiu. Jumătate din cei 124 de angajați vor lucra de acasă, timp de două săptămâni (perioada aproximativă de incubare a noului coronavirus). După cele două săptămâni, cealaltă jumătate dintre angajați va lucra de acasă, cei din prima serie urmând a se reîntoarce în birouri, conform planurilor de acum. ”Va trebui cu toții să ne setăm să reacționăm cu responsabilitate și nu panicat. Suntem împreună în toată povestea aceasta, iar instituția Consiliului Județean Sibiu are imaginea pe care fiecare dintre noi o creăm și îmi doresc o imagine a unei instituții care a parcurs această perioadă cu responsabilitate. Suntem cu toții oameni de bună credință și facem ca lucrurile să funcționeze. Prin setul de măsuri pe care le luăm, subsumate reglementărilor naționale, vom asigura continuitate la nivelul Consiliului Județean Sibiu, dar, în același timp prevenim riscul să ne contaminăm toți și să ajungem în situația să închidem instituția”, a transmis Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu, angajaților instituției, conform unui comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Doamna Emilia

Acum 2 ani

Felicitari ca au reusit sa ia aceste masuri !
Raspunde

profu

Acum 2 ani

vai de sufletele noastre!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus