Marţi,
14.07.2020
Partial Noros
Acum
15°C

SIMEA Sibiu SRL, companie a Siemens AG, donează 20.000 de euro Spitalului Județean Sibiu

25 Martie 2020 13:35

SIMEA Sibiu SRL, companie a Siemens AG, donează 20.000 de euro Spitalului Județean Sibiu

SIMEA Sibiu SRL, o companie a Siemens AG, sprijină cu 20.000 de Euro Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu pentru achiziția de echipamente medicale necesare în lupta împotriva COVID-19.

”Sănătatea și siguranța angajaților reprezintă întotdeauna prioritatea noastră principală. Dincolo de companie, considerăm de asemenea datoria noastră să acționăm în mod responsabil și să ne aducem contribuția pentru a proteja societatea”, transmit reprezentanții companiei.

De aceea, SIMEA Sibiu SRL, o companie a Siemens AG, sprijină cu suma de 20.000 de Euro Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu pentru achiziția de echipamente medicale necesare în lupta împotriva COVID-19.

Cu un total de 1.400 de angajați, SMEA Sibiu operează în prezent 3 fabrici în Sibiu.

Siemens AG (Berlin și Munich) este un puternic jucător global de tehnologie, care de peste 170 de ani este un simbol al excelenței inginerești, inovației, calității, fiabilității și caracterului internațional. Compania este activă la nivel global, focusul fiind în zonele de electrificare, automatizări și digitalizare. Unul din cei mai mari producători de tehnologii eficiente energetic, Siemens este un furnizor de top de soluții de generare și transport al energiei și un pionier în soluții de infrastructură, dar și în automatizări, soluții software și produse pentru industrie.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Florin O

Acum 3 luni

Bravo lor! Felicitari!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus