Vineri,
23.07.2021
Partial Noros
Acum
24°C

Soluții găsite la Sibiu, pentru oamenii străzii, în această perioadă: adăpost deschis și ziua

Soluții găsite la Sibiu, pentru oamenii străzii, în această perioadă: adăpost deschis și ziua

În perioada de carantină, oamenii fără adăpost vor beneficia de ajutor din partea autorităților locale. Cei care vor fi găsiți pe străzi vor fi duși la Adăpostul de Noapte, care, în această perioadă, este deschis și pe timp de zi.

Cei care vor identifica și conduce oamenii străzii la adăpost sunt angajații Poliției Locale Sibiu. „În cazul identificării pe stradă a unor astfel de persoane fără adăpost, Poliția Locală  îi va conduce la Adăpostul de Noapte din Piața Iancu de Hunedoara unde vor putea rămâne și pe timpul zilei în contextul situației actuale”, explică Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

De asemenea, în cazul în care o persoană va avea nevoie de izolare, îi va fi pus la dispoziție un astfel de spațiu. „Persoanele fără adăpost care necesită izolarea vor fi conduse cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică și cel al Direcției de Asistență Socială spre un spațiu care permite izolarea acestora, pus la dispoziție de către Primăria Municipiului Sibiu”, transmite sursa citată.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Calin

Acum 1 an

Asta doar in cazul in care vor sa mearga la adapost .. multi nu vor vrea sa mearga si prefera sa stea prin gara ca acolo mai primesc cate 2 lei de la unu si altu . La adapost ce fac ? Ok bun .. daca nu vor sa mearga la adapost ce fac autoritatile ? I ia pe sus ? Nu se poate ... i duceti la sectia de politie ? Nu sunt locuri destule pentru toti .. i obligati sa stea in carantina ? Daca da , unde ? Le dati 5000 de lei amenda ? Cu ce sa plateasca ? I amenintati cu politie sau armata ? Aia sunt obisnuiti cu amenintarile si cu bataie de la cate vreun prost revoltat de pe strada pentru ca i s-a cerut 1 leu sau o tigara de la la cate un om al strazii de asta ... deci ce faceti oameni buni cu ei ? Le dati in cap ? Nu mere :)
Raspunde

Tiristul

Acum 1 an

Care-i solutia?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus