Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
14°C

Primăria Sibiu alocă fonduri suplimentare Spitalului de Pediatrie

Primăria Sibiu alocă fonduri suplimentare Spitalului de Pediatrie

Primăria Sibiu mulțumește Asociației Pro Pediatria pentru sprijinul constant și pentru implicarea în proiectele Spitalului de Pediatrie, un suport binevenit care completează resursele financiare alocate acestui Spital. În ceea ce privește însă apelul public făcut de Asociația Pro Pediatria prin care se solicită sprijinul comunității prin donații pentru a putea porni linia de testare COVID amenajată în cadrul Spitalului, Primăria Sibiu face următoarele precizări:

Primăria Sibiu dispune de fondurile necesare pentru a asigura resursele financiare de care are nevoie Spitalul de Pediatrie, mai ales în contextul actual al epidemiei de coronavirus.

Precizăm, de asemenea, că Primăria Sibiu a alocat în data de 26 martie o sumă suplimentară Spitalului de Pediatrie, cu ocazia rectificării bugetare. Până la acea dată și nici până în prezent Spitalul nu a comunicat Primăriei că are nevoie de fonduri pentru achiziția unui echipament suplimentar pentru a porni linia de testare.

Luând la cunoștință prin intermediul mass media că la Spitalul de Pediatrie au apărut necesități suplimentare, Primăria Sibiu a solicitat managerului Spitalului de Pediatrie să comunice instituției sumele necesare pentru achiziția echipamentelor în cauză. Fondurile necesare vor fi alocate imediat, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local care va fi convocată luni, 30 martie.

Asigurăm și pe această cale comunitatea că Primăria Sibiu a alocat și va aloca toate fondurile necesare Spitalului de Pediatrie pentru ca acesta să fie pregătit să facă față crizei actuale, cu condiția ca sumele necesare pentru gestionarea acestei situații să fie comunicate Primăriei, să se încadreze în prevederile legale și să poată fi justificate.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Un cetatean

Acum 2 ani

Da pana acum a dormit !! S au anulat concertele pe bani mulți ! Alooo , doamna deblocati banii sibienilor din taxe și impozite și direcționați banii ca tre spitale ! Nu va e Rușine sa luați salarii nesimțite !!! Cumpărați măști și tot ce tb in spitale ! Eu ca și contribuabil sunt de acord ca fondurile din agenda culturală , care oricum seva anula sa meargă in dotarea spitalelor !! Și bugetarii sa și doneze salariile și spoturile nesimțite !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus