Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Iuliu Mureșan s-a suspendat din funcția de președinte

Iuliu Mureșan s-a suspendat din funcția de președinte

Președintele AFC Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a anunțat clubul că și-a suspendat contractul de muncă pe care îl avea cu clubul sibian. El ar urma să revină în funcție după ce va fi eliminată starea de urgență instaurată în țară din cauza noului oronavirus. ”Aflat în autoizolare, dl. Iuliu Mureșan, președintele #FCH, a decis ca începând de astăzi, 30.03.2020, să își suspende înțelegerea contractuală cu A.F.C.Hermannstadt. Măsura va fi aplicată în funcție de cât va fi menținută starea de urgență provocată de virusul COVID-19 în România. Vă readucem la cunoștință că din 16.03.2020, A.F.C.Hermannstadt a suspendat antrenamentele echipei până la reluarea Ligii I”, anunță clubul sibian pe pagina sa de Facebook.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Sile

Acum 3 ani

Asta Domn adevarat. Dar "Moggi" Zamfir ce face? Ia banutul de la Primarie?
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 3 ani

Nu știu zău, câți bani pot fi luați de la Primărie... nici măcar ăia de pe agenda sportivă nu au mai fost accesați ultima dată (din cauza datoriilor la bugetul de stat)! În altă ordine de idei, sub nicio formă nu mai merită să cheltui mormane de bani pentru a avea unul și altul de unde să se adape, sau ca să posteze oltenașul de e șef peste pagina de fb a echipei elucubrațiile și fanatismele lui, iar performanța este... aproape de zero!!! Mai bine joci cu tineri români, începi de jos, cu costuri mult mai mici, iar dacă treaba ar fi transparentă și bine gestionată, în câțiva ani s-ar vedea rezultatele!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus