Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Primăria Șelimbăr caută administratorii de bloc pentru montarea dispozitivelor cu soluții dezinfectante

Primăria Șelimbăr caută administratorii de bloc pentru montarea dispozitivelor cu soluții dezinfectante

Administrația locală din Șelimbăr a transmis un anunț prin care solicită șelimbărenilor care locuiesc la bloc să desemneze o persoană care poate fi contactată în vederea montării dispozitivelor cu soluții dezinfectante care urmează a fi instalate. ”Vă rugăm să contactați locatari din cadrul imobilelor și să desemnați de comun acord un reprezentant responsabil care să asigure sprijinul autorităților locale în vederea asigurării activităților de dezinfecție. Vă rugăm să transmiteți datele de contact ale reprezentantului desemnat pe adresa de e-mail: [email protected], până la data de 30 martie, ora 20”, se arată în anunțul semnat de primarul Marius Grecu.

Ordonanța Militară nr. 4 stipulează că ”autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de clouințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus