Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Primele informații oficiale: Sibiul are 22 de infectați cu COVID-19

Primele informații oficiale: Sibiul are 22 de infectați cu COVID-19

Cea mai recentă informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică arată faptul că la momentul actual, pe teritoriul României, 2.738 persoane au fost confirmate cu COVID-19. Același comunicat transmite că la Sibiu au fost confirmați 22 de infectați.

Până astăzi, 2 aprilie, pe teritoriul României au fost confirmate în total 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), dintre care 22 sunt la Sibiu. În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost înregistrate alte 278 noi cazuri de îmbolnăvire. La Anestezie și Terapie Intensivă, în acest moment sunt internați 78 de pacienți.

Totodată, până acum, 94 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna și Mureș, au decedat.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate și externate din unități spitalicești: 91 la București, 58 la Timiș, 28 la Iași, 23 la Caraș-Severin, 20 la Prahova, 13 la Constanța, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 5 la Brașov, 5 la Galați, 2 la Bihor, 2 Argeș, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

kokos

Acum 3 ani

Vad ca nu se mai scrie nimic de aparatul de testare de la Sibiu .Era vorba ca de marti se vor face teste. Stie cineva daca a inceput testarea la Sibiu?
Raspunde

Elena B.

Acum 3 ani

Am citit ieri intr-un alt articol ca de vineri, 40 de teste pe zi. Dar dupa cum vedeti informatiile oficiale sunt destul de putine. Desi sunt publice rapoartele spitalelor, dar nu scrie nimic acolo....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus