Marţi,
07.02.2023
Partial Noros
Acum
-11°C

Primăria Sibiu: patru hoteluri, cu 66 de camere, rezervate pentru personalul medical

Primăria Sibiu: patru hoteluri, cu 66 de camere, rezervate pentru personalul medical

Reprezentanții administrației municipiului Sibiu au rezervat patru unități de cazare din oraș, pentru a fi folosite de personalul medico-sanitar, în perioada epidemiei de SARS-CoV-2.

”Cele patru unități de cazare rezervate de Primăria Sibiu pentru personalul medico-sanitar din sistemul public din Sibiu sunt: Hotel Republique, Hotel The Council, Hotel Teatro, Hotel Carpathian. Capacitatea totală a acestora este de 66 camere”, arată reprezentanții Primăriei Sibiu, într-un răspuns transmis redacției Turnul Sfatului.

Trei dintre aceste hoteluri sunt rezervate personalului medical din cadrul Spitalului de Pediatrie (singura instituție medicală aflată în coordonarea Primăriei Sibiu), ”pentru a se odihni între ture și gărzile de la spital”. Cea de-a patra unitate de cazare rezervată de administrația locală va fi destinată cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus, indiferent că fac lucrează în cadrul Spitalului de Pediatrie ori a altor instituții medicale. ”Cel de-al patrulea hotel, destinat cazării personalului medical confirmat cu infecții COVID, dar care nu necesită internare, va putea fi utilizat atât de medicii Spitalului de Pediatrie, cât și de medicii din alte spitale publice din Sibiu”, mai arată reprezentanții Primăriei Sibiu.

În ceea ce privește personalul medical al Spitalului județean – spital aflat în subordinea CJ Sibiu – pentru o parte din personalul medical care nu se poate izola acasă între ture au fost rezervate 30 de paturi în cadrul secției Fizioterapie II. Totodată, după cum au anunțat autoritățile județene în cursul zilei de luni, o serie de oameni de afaceri au pus la dispoziție în mod gratuit spații de cazare pentru personalul medical al celui mai mare spital din județ. Este vorba de proprietarii spațiilor de cazare Vendi Grand Square Residence, Bach Apartments și Hotel Class Hermannstadt.

Sursa foto: hotel The Council

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Cosmin

Acum 2 ani

interesant este la ce pret au fost inchiriate. Din surse neoficiale la preturi peste medie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus