Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei de pe strada Granitului

Lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei de pe strada Granitului

Apă Canal Sibiu SA anunță că marți, 14 aprilie ac, între orele 10,00 – 16,00, vor avea loc lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei potabile de pe strada Granitului din municipiul Sibiu. În intervalul menționat, se va întrerupe furnizarea apei pentru abonații de pe una din aleile laterale ale străzii Granitului ( Cuprului).

Lucrările vor continua și miercuri, 15 aprilie ac, între orele 10,00 – 16,00, când se va sista furnizarea apei pentru consumatorii de pe întreaga stradă Granitului precum și de pe celelalte alei laterale.

Consumatorii sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția abonaților apă prin intermediul unei autocisterne ce poate fi solicitată prin Dispecerat.

Lucrările sunt executate de firma Geiger Transilvania în cadrul Contractului de modernizare a străzilor Granitului și Mozaicului finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus