Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Coronavirus Sibiu: alte 12 persoane vindecate și 22 teste negative

Coronavirus Sibiu: alte 12 persoane vindecate și 22 teste negative

120 de sibieni au fost confirmați cu infecție cu coronavirus, dintre care 25 au fost externați, fiind considerați vindecați, potrivit celui mai recent raport transmis de Prefectura Sibiu. De asemenea, 11 persoane au decedat, cel mai recent caz fiind înregistrat ieri. 

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează în prezent 513 persoane izolate și 353 persoane aflate în carantină. La nivelul județului nostru, în urma testării COVID-19, în ultimele 24 de ore au mai fost confirmate pozitiv patru persoane, iar 22 de teste au avut rezultat negativ.

Totodată, a fost înregistrat un nou deces, numărul ajungând la 11, iar alte 12 persoane au fost declarate vindecate și externate (25 în total).

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 152 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au răspuns la 25 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 91 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

haleluia

Acum 2 ani

26 teste in 24 de ore. Hai serios, de ce nu donati linia de testare unui alt judet care chiar vrea sa o foloseasca ? nu are sens so o tineti doar de decor
Raspunde

kokos

Acum 2 ani

Asa zic si eu , e bataie de joc.Capacitatea e de 50-90/zi la judetean si 40 la pediatrie si noi facem 26 teste????
Raspunde

Florin

Acum 2 ani

Doamne ajuta!!
Raspunde

Dantar

Acum 2 ani

Și când ma gândesc c-au reușit sa ma convingă sa donez pentru achiziții de echipamente.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus