Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Mesajul de Paști al Primăriei Apoldu de Jos: „vom fi mereu alături de voi și vă vom oferi sprijinul de care aveți nevoie”

Mesajul de Paști al Primăriei Apoldu de Jos: „vom fi mereu alături de voi și vă vom oferi sprijinul de care aveți nevoie”

Luminoasa sărbătoare a Sfintelor Paști să ne cuprindă pe toți, să aducă pace și lumină în comunitatea noastră și să se reverse asupra vieții tuturor prin sănătate, pace și belșug de bucurii duhovnicești.

Dragi cetățeni, conducerea Primăriei Apoldul de Jos dorește să vă transmită cele mai frumoase gânduri, Învierea Domnului Iisus Hristos să vă aducă în suflet iubire și bucurie. Totodată, doresc să vă mulțumesc pentru faptul că în această perioadă, comunitatea noastră a dat dovadă de implicare și împreună am reușit să respectăm restricțiile impuse la nivel național. Astfel, am înțeles și am pus pe primul plan sănătatea noastră și a celor din jur.

Atât eu, cât și colegii mei din primărie vom fi mereu alături de voi și vă vom oferi sprijinul de care aveți nevoie.

Fie ca Lumina Divină a Sfintelor Paști să vă aducă tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, credință și iubire!

PAȘTE FERICIT!

Vă urează conducerea Primăriei Apoldul de Jos!

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Toma

Acum 3 ani

In contextul actual,consider toate felicitarile adresate noua muritorilor, total nepotrivite si neavenite!Mai degraba aduc a vorbe de ocara sau sudalmi grele.Cum poti tu,angajat pe bani grei care te doare in basca de noi,sa te adresezi celor care si-au pierdut seviciul sau poate pe cineva drag si sa spui vorbe in care nu crede nimeni? PS-Nu-i vorba doar de Primaria Apold,ci de toti "uratorii"!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus