Marţi,
29.11.2022
Parțial Noros
Acum
-0°C

Omul de afaceri Cristian Marinescu, donație pentru Spitalul Județean

Omul de afaceri Cristian Marinescu, donație pentru Spitalul Județean

Omul de afaceri sibian Cristian Marinescu a donat miercuri pentru Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu peste o mie de măști de protecție și 50 de viziere.

Donația vine în contextul pandemiei de coronavirus și are scopul de a acoperi din necesitățile curente ale medicilor aflați în prima linie.

”Eu sunt absolvent de Medicină la Sibiu, o parte dintre medicii care lucrează la Spitalul Județean mi-au fost profesori, alții îmi sunt prieteni, și știu că toți trec printr-o perioadă dificilă așa că mi s-a părut firesc să vin în sprijinul lor. Am pus mâna pe telefon, am întrebat care este necesarul și astăzi am făcut donația. Consider că este un gest absolut normal în aceste vremuri și încurajez pe oricine își permite să facă același lucru”, a declarat omul de afaceri.

Materialele sanitare au fost achiziționate de la un producător local – vizierele, și de pe piața națională măștile.

Cristian Marinescu spune că intenționează să facă o donație similară zilele următoare și Spitalului de Pediatrie. În plus, acesta nu este la primul gest de acest fel, în urmă cu câțiva ani el sprijinind renovarea a patru saloane din Secția Chirurgie 2.

”Am avut discuții cu reprezentanții Consiliului Județean Sibiu și pentru achiziția unui aparat de ultimă generație necesar tratamentului bolnavilor de coronavirus cu plasmă de la pacienții care s-au vindecat, însă am fost informat că situația s-a rezolvat în acest caz”, a mai completat Cristian Marinescu.

În ultima lună numeroși oameni de afaceri, companii și oameni simpli au făcut donații substanțiale spitalelor din Sibiu în vederea dotării medicilor care tratează bolnavi de coronavirus.

spital judetean (1)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

15 comentarii

Bula

Acum 2 ani

Omul de afaceri e de fapt un jegos de psdist.
Raspunde

///i

Acum 2 ani

Iar amestecati politica in oata povestea asta? ma mir ca nu va e rusine! Nici in aceste momente nasoale nu puteti renunta la orgolii si la politichie!
Raspunde

Ioan

Acum 2 ani

Bravo!
Raspunde

mihai

Acum 2 ani

ma mir ca nu spune si de cele doua pensiuni din Paltinis, unde sunt cazati persoane la izolare
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cristi Marinescu

Acum 2 ani

Toti sunteti smecheri de carton... Spuneti numele real si lasati si nr.de tel.sa va pot contacta sa va dau explicatii daca tot acuzati. Sunteti buni numai la comentarii dar sa faceti ceva concret nu prea... Un om serios si cu ocupatie nu are timp de comentarii.... !De comentarii au timp doar complexatii si frustratii! Eu nu fac donatii pe banii companiilor de stat ...! Multumesc tuturor pentru comenturi! Sa aveti un Paste Fericit!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cristi Marinescu

Acum 2 ani

Cristi Marinescu de fapt sunt eu.
Raspunde

hop

Acum 2 ani

bravo..... i-ai salvat ,ce bine ca existi ,ce ne-am face fara donatori de exceptie ca tine ?
Raspunde

Elena

Acum 2 ani

Respect Om bun prin gestul făcut arăți ca ți pasă de semenii aflați în suferință
Raspunde

Nicu

Acum 2 ani

O initiativa laudabila a lui Cristi si a familiei sale, el a facut ceva deosebit!
Raspunde

Sasoaica

Acum 2 ani

...hai lasa mai moale - auzi ?
Raspunde

@@@

Acum 2 ani

IMai du-te, tu frÂo!
Raspunde

Roman

Acum 2 ani

Asa fariseule, sa stie lumea de tine! "Eu postesc de două ori pe săptămână, dau zeciuială din toate veniturile mele." Luaţi seama să nu vă îndepliniţi neprihănirea voastră înaintea oamenilor, ca să fiţi văzuţi de ei; altminteri, nu veţi avea răsplată de la Tatăl vostru, care este în ceruri. Tu, dar, când faci milostenie, nu suna cu trâmbiţa înaintea ta, cum fac făţarnicii în sinagogi și în uliţe, pentru ca să fie slăviţi de oameni. Adevărat vă spun că și-au luat răsplata. Ci tu, când faci milostenie, să nu știe stânga ta ce face dreapta, pentru ca milostenia ta să fie făcută în ascuns; și Tatăl tău, care vede în ascuns, îţi va răsplăti."
Raspunde

Gigiu

Acum 2 ani

Dacă și țeapă ăsta e om de afaceri eu zic ca nu ne mai facem bine.
Raspunde

super1

Acum 2 ani

teapa asta ia 300 lei/zi pentru fiecare carantinat in pensiunile lui de 2 bani din Paltinis, un calcul simplu 300x100=30.000 lei/zi vreo 6500euro/zi....putin nu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus