Luni,
20.03.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Vela: Evitați aglomerările, nu mergeți în vizită şi nu primiți invitaţi de Paşte. Ordonața Militară nr 9

Vela: Evitați aglomerările, nu mergeți în vizită şi nu primiți invitaţi de Paşte. Ordonața Militară nr 9

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, i-a îndemnat, joi, pe români să evite aglomerările dacă merg la cumpărături, dar şi interacţiunea cu alte persoane, să nu meargă în vizită şi să nu primească invitaţi de Paşte.

Vela a prezentat prevederile Ordonanţei Militare nr. 9, potrivit căreia vor rămâne deschise pieţele agroalimentare: "Pe perioada stării de urgență piețele agroalimentare rămân deschise, cu obligația administratorilor de a organiza activitățile în baza actelor normative incidente, prin adoptarea de măsuri de protecție împotriva răspândirii COVID-19, care să se refere cel puțin la purtarea de mănuși și măști, precum și la păstrarea distanței sociale, atât la intrarea în piață, cât și în interiorul acesteia.”

ORDONANȚA MILITARĂ nr. 9 din 16.04.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19❗

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

dancp2

Acum 2 ani

pai herr cu germania e voie ? domnul tractorist,pardon primar de caransebes ne crede pe toti prosti ca si cu muncitorii pentru germania care au venit din suceva,botosani,neamt,pe cimp cu buzul sau mini buzul pe cimp se circula cu tractorul,remorca,combina etc distept baiet omu asta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus