Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Mesaj de Paști al Primarului comunei Axente Sever

Mesaj de Paști al Primarului comunei Axente Sever

Dragi cetățeni,

Sărbătoarea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos se apropie, iar anul acesta o vom celebra în bună înțelegere și pace. În această perioadă, cu toții știm că sănătatea este cea mai importantă și persoanele vulnerabile trebuie protejate.

Doresc să vă mulțumesc cu această ocazie pentru comportamentul ireproșabil arătat în ultimele săptămâni, respectând ordonanțele militare de la nivel național și recomandările autorităților. Prin aceste acțiuni am demonstrat încă odată că în Axente Server este o comunitate solidară și unită, în care iubirea de aproape ne definește ca oameni.

Lumina și căldura Paștelui să ne aducă binecuvântarea cerească, să ne umple sufletul de bucurii, să ne deschidă inimile spre iubire și credință! Sărbători Fericite!

Paște Fericit tuturor! Vă urează Marius Grecu, primarul comunei Axente Sever

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus