Duminică,
28.02.2021
Innorat
Acum
-1°C

Al 12-lea deces la Sibiu provocat de coronavirus: Un bărbat de 64 de ani

Al 12-lea deces la Sibiu provocat de coronavirus: Un bărbat de 64 de ani

Instituția Prefectului Sibiu a anunțat sâmbătă seara cel de-al 12-lea deces înregistrat în județul Sibiu din cauza noului coronavirus.

Din primele informații oferite de Grupul de Comunicare Strategică se pare că bărbatul avea boli pre-existente care au agravat situația: boală cardiovasculară și hipertensiune arterială.

Bărbatul a fost internat în data de 7 aprilie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și a doua zi i s-au recultat probe pentru testul de coronavirus. În aceeași zi, în 8 aprilie, a venit și confirmarea. Din păcate, bărbatul s-a stins din viață în cursul zilei de astăzi, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

În județul Sibiu, numărul de persoane confirmate pozitiv în urma testării COVID-19 a ajuns  sâmbătă, 18 aprilie, la 139 de cazuri.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 604 persoane izolate și 362 persoane în carantină.

Pe de altă parte, au fost declarate vindecate și externate 30 de persoane.

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus