Sâmbătă,
23.10.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

72 de sancțiuni pentru sibienii care nu au respectat ieri măsurile impuse de autorități

72 de sancțiuni pentru sibienii care nu au respectat ieri măsurile impuse de autorități

Autoritățile sibiene au desfășurat ieri 92 de misiuni, în cadrul cărora au aplicat un număr de 72 de sancțiuni, în valoare totală de peste 116.000 de lei. De asemenea, jandarmii au mai aplicat alte 14 sancțiuni, în cadrul misiunilor independente.

Potrivit Prefecturii Sibiu, 161 de polițiști sibieni, 55 de polițiști locali și opt efective MApN au desfășurat 93 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În perioada de referință au fost aplicate 72 de sancțiuni în valoare de peste 116.000 de lei, dintre care 57 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

De asemenea, 13 persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 981 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, nefiind identificate persoane care să nu respecte măsura izolării. Totodată, 10 societăți comerciale și PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse în timpul stării de urgență.

De asemenea, aproximativ 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au acționat independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu, în 18 misiuni, ocazie cu care au aplicat 14 sancțiuni în valoare de 59.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus