Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
31°C

Crucea Roșie Sibiu le-a dus egiptenilor abandonați 650 kg alimente, mănuși și măști

Crucea Roșie Sibiu le-a dus egiptenilor abandonați 650 kg alimente, mănuși și măști

Voluntarii Crucii Roșii Sibiu au transportat astăzi 650 kilograme de alimente și câteva sute de măști și mănuși, pentru muncitorii egipteni și tunisieni abandonați de angajator, la Sibiu.

De la finalul săptămânii trecute și până în prezent, voluntarii au reușit să vină în ajutorul muncitorilor cu alimente și echipamente de protecție.

„Am reușit să le livrăm azi peste 650 de kg de alimente, o parte din care au provenit de la Asociația pentru Refugiați din București, Buds Flowers iar transportul a fost asigurat de Crucea Roșie Sibiu iar restul, din donațiile obținute de noi în această perioadă. Printre alimentele donate enumerăm linte, fasole, orez, năut, conserve de legume și conserve de fructe, sucuri, dulciuri. Le-am livrat și produse de igienă sanitară, 200 de perechi de mănuși și 100 de măști. Până la finalul săptămânii, le vom duce și 100 de kg de mălai, 100 kg făină, 100 pungi turtă dulce și 100 pungi grisine, toate donate de compania Boromir”, spune Raluca Morar, director Crucea Roșie, Filiala Sibiu.

Totodată, caută persoane care ar fi dispuse să îi angajeze pe cei 50 de muncitori din Egipt și Tunisia. „Suntem în faza de identificare a unui angajator care să le ofere un loc de muncă în construcții iar alături de prietenii noștri de la Fundația Comunitară încercăm să identificăm noi surse de finanțare pentru pachete umanitare”, explică sursa citată.

poza egipteni 2 poza egipteni 3

Dacă doriți să susțineți proiectele umanitare ale Crucii Roșii Sibiu din perioada aceasta, puteți să donați în contul RO 85 RNCB 0227 0360 6293 0013.

Citește și 48 egipteni abandonați la Sibiu, de angajator. Prefectura: „Oamenii au apelat la ITM” 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Che

Acum 2 ani

FELICITĂRI !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus