Sâmbătă,
25.03.2023
Partial Noros
Acum
9°C

Covid-19 și la Oficiul Registrului Comerțului din Sibiu. Activitatea este suspendată temporar

Covid-19 și la Oficiul Registrului Comerțului din Sibiu. Activitatea este suspendată temporar

Ca urmare a faptului că unul din angajații Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost testat pozitiv, sediul instituției va intra într-o procedură de decontaminare.

Confirmarea pozitivă a testului pentru Covid-19 a angajatului ORC Sibiu a fost transmisă în cursul zilei de joi, 23 aprilie. Iar de vineri, sediul instituției de pe str. Dorului a fost închis. ”În perioada 24-27 aprilie 2020, activitatea ORCT Sibiu este suspendată în vederea efectuării decontaminării pentru prevenirea răspândirii și transmiterii virusului SARS-CoV-2”, se mai arată într-un comunicat dat publicității de Oficiul național al registrului comerțului. Reprezentanții instituției invită publicul să apeleze le mijloacele electronice de comunicare în perioada aferentă decontaminării. ”Cererile de înregistrare în registrul comerțului și documentele aferente, transmise prin mijloace electronice, prin portalul de servicii online al Oficiului Național al Registrului Comerțului https://portal.onrc.ro sau prin poșta electronică, vor primi număr de registratură, urmând a fi înregistrate și soluționate gradual în perioada 28.04 – 30.04.2020, în ordine cronologică și în funcție de resursa umană disponibilă la nivelul instituției în perioada menționată”, mai precizează sursa citată.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus