Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Trei polițiști sunt în izolare, în județul Sibiu

Trei polițiști sunt în izolare, în județul Sibiu

La momentul actual, pe raza județului nostru se află în izolare peste 1.000 de persoane. Printre acestea se numără și trei polițiști.

Potrivit celui mai recent raport transmis de Prefectura Sibiu, astăzi, în întreg județul sunt în izolare 1.078 de persoane, iar alte 261 sunt în carantină, fiind monitorizate de Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu. Printre acestea se numără și trei polițiști, după ce doi dintre aceștia au intrat în contact direct cu o persoană pentru care s-a impus de asemenea izolarea - mama, respectiv soția - iar pentru cel de-al treilea a fost impusă izolarea, după ce s-a întors din Malta, prin Germania, transmit autoritățile sibiene.

Vă reamintim că la începutul lunii au fost în izolare alți doi polițiști, după ce soțiile lor, cadre medicale, au intrat în contact cu pacienți confirmați cu COVID-19.

Citește Coronavirus Sibiu: 2.218 sibieni în izolare, printre care și doi polițiști

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus